Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer Waarom de yoghurt in koel-Yoghurt moet worden opgeslagen/Zuivel toon en Opslag
Evenementen
Contacteer ons
86-20-86166280
Contact nu

Waarom de yoghurt in koel-Yoghurt moet worden opgeslagen/Zuivel toon en Opslag

2015-01-20

Het laatste nieuws van het bedrijf over Waarom de yoghurt in koel-Yoghurt moet worden opgeslagen/Zuivel toon en Opslag

Waarom de yoghurt in koel-Yoghurt moet worden opgeslagen/Zuivel toon en Opslag

 

 

Vele mensen zullen dat op het pakket van Yoghurt - het behoud van de yoghurtbehoefte bij 2 ℃ ~ 6 ℃ opmerken. Maar de verslaggevers in Peking verscheidene supermarkten vonden dat niet alle yoghurts in gekoelde kabinetten worden opgeslagen, wordt vele yoghurt geplaatst op buiten de diepvriezer. Vooral tijdens het vakantieseizoen, en sommige supermarkten zet zelfs één enkel geval van yoghurt gebundeld pakket met transparante verpakking dat omhoog op de buitendiepvriezer voor verkoop wordt geladen.

 

 

Ongetwijfeld, de omgevingstemperatuur veel zijn meer dan 6 ℃ indien geplaatst yougurt buiten de diepvriezer, yoghurtvoeding zullen beïnvloed worden door hogere omgevingstemperatuur?

 

 

Vertelden de Zuivelindustrievereniging van China en de ondervoorzitter van Huai Bao verslaggevers dat het belangrijkste actieve ingrediënt de bacteriën van het yoghurt melkzuur is, die eiwitgisting kunnen verhinderen, intestinaal gas verminderen, daardoor verminderend opzwellen, indigestie en andere symptomen. In normale omstandigheden, vermenigvuldigt de activiteit van de overleving van melkzuurbacteriën in milieu 0 ℃ ~ 4 ℃, maar met de omgevingstemperatuur van melkzuurbacteriën zich snel, snelle dood, in dit geval werd de drank van melkzuurbacteriën geen haalbare bacteriën zuurrijke zuivelproducten, zal hun voedingswaarde zeer verminderd worden. Een kortere houdbaarheid van yoghurt bevat melkzuurbacteriën, gewoonlijk ongeveer twee weken, en moet 2 ℃ ~ 6 behoud bedragen ℃, anders bederfelijk.

 

 

Het schijnt dat die geplaatst buiten de supermarktdiepvriezer met bevroren yoghurt geen voorwaarden 2 ℃ ~ 6 ℃ hebben, zullen zijn smaak en voedingswaarde niet gewaarborgd worden. Zo, wanneer de consumenten yoghurthoudbaarheid van niet alleen kopen bekijk houdbaarheid, maar ook hangt van de „temperatuur af.“

 

 

Bovendien Wang, ondeugd - zouden de voorzitter gewaarschuwde consumenten in het drinken van yoghurt van twee punten moeten nota nemen: Eerst, vermijd het vasten yoghurt. Het vasten het drinken de gezondheid van de yoghurtoorzaak verzwakte, en drinkt twee uren na diner voor betere gezondheidsfunctie. Ten tweede, vermijdt de yoghurt verwarmend. De yoghurt na het verwarmen, niet alleen het unieke aroma verdween, en de bacteriën zijn gedood, de zeer verminderde voedingswaarde.

 

Voor Yoghurt heeft de vertoning supermarkt over het algemeen open harder zoals onderstaand punt:

laatste bedrijfsnieuws over Waarom de yoghurt in koel-Yoghurt moet worden opgeslagen/Zuivel toon en Opslag  0

 

en voor Yoghurt zal de opslag over het algemeen de koude room.which is aangepaste grootte. hieronder .like vergen.

 

laatste bedrijfsnieuws over Waarom de yoghurt in koel-Yoghurt moet worden opgeslagen/Zuivel toon en Opslag  1

laatste bedrijfsnieuws over Waarom de yoghurt in koel-Yoghurt moet worden opgeslagen/Zuivel toon en Opslag  2

 

De Green&Healthkoeling is Grootste voltooide koude kettingsleverancier in China.Manufacture allerlei Koelingsmateriaal voor Supermarkt, Restaurant, Hotel, Slagerij, Keuken, Vleescentrum, etc….

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Commerciële Vertoningsdiepvriezer Leverancier. Copyright © 2014-2024 commercialdisplayfreezer.com . Alle rechten voorbehoudena.