Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer Wat zou ik aandacht aan wanneer lange tijd het gebruiken van de vertoningsdiepvriezer moeten betalen?
Evenementen
Contacteer ons
86-20-86166280
Contact nu

Wat zou ik aandacht aan wanneer lange tijd het gebruiken van de vertoningsdiepvriezer moeten betalen?

2023-04-25

Het laatste nieuws van het bedrijf over Wat zou ik aandacht aan wanneer lange tijd het gebruiken van de vertoningsdiepvriezer moeten betalen?

Welk soort kwaad te hoeven om geen koude kabinetten lange tijd te veroorzaken?

 

Wat nodig hebt u om aandacht te besteden aan wanneer u het opnieuw gebruikt?

 

 

1. De verborgen gevaren die na opschorting op lange termijn kunnen veroorzaken kunnen de smeerolie in de compressor veroorzaken om zich de bodem te dalen en aan de bodem te houden, en de werkende componenten in de machine zijn in een droge toestand. Op dit ogenblik, als het niet blind wordt behandeld en het gebruikt, zal de zuiger van de compressor zonder smering werken, die de levensduur van de compressor zal beïnvloeden, veroorzakend economische verliezen.

 

laatste bedrijfsnieuws over Wat zou ik aandacht aan wanneer lange tijd het gebruiken van de vertoningsdiepvriezer moeten betalen?  0

 


2. Hoe te om opschorting op lange termijn te beginnen
Daarom wanneer het koude kabinet dat in de winter wordt beëindigd om wordt hersteld te gebruiken, is het best om het koude kabinet in een ruimte met een hoge kamertemperatuur te zetten, in de voeding te stoppen om de compressor tegen te houden lichtjes, en dan de machtsstop af te sluiten. Na een tijdje (gewoonlijk zijn 5 ~ 10 5 ~ 10 Sim) neem dan de voeding op. Na het herhalen van 2 tot 3 keer op deze wijze, kan de smeerolie in de compressor de motiecomponenten bespuiten, zodat zij genoeg smering kunnen krijgen, en dan het koude kabinet officieel maken het normale werkende stadium ingaan. Op deze wijze, kunnen de compressorcilinder en andere motorstukken wegens het ontbreken van oliedeficiëntie worden vermeden, en het kan het koude kabinet ook maken de normale werkende staat regelmatig ingaan.
Men adviseert dat na de aanvankelijke laars, als u abnormaal lawaai of einde ontmoet, u niet kunt koelen, zou lekkage en andere fouten, moeten worden verzocht om de beroeps van regelmatige ondernemingen te herstellen, en demonteert en herstelt het niet zelf vermijden uitbreidend het werkingsgebied van mislukking.

 

laatste bedrijfsnieuws over Wat zou ik aandacht aan wanneer lange tijd het gebruiken van de vertoningsdiepvriezer moeten betalen?  1

 


Tot slot schik afzonderlijke machtslijnen en gebruiks speciale contactdozen voor het koude kabinet. Het kan niet in dezelfde planeet met andere elektrische apparaten worden gebruikt, anders zal het slechte ongevallen veroorzaken. Na het installeren van het aan de grond zettende apparaat, kunnen de bovengenoemde voorwaarden ingeschakeld zijn het koude kabinet.

 

laatste bedrijfsnieuws over Wat zou ik aandacht aan wanneer lange tijd het gebruiken van de vertoningsdiepvriezer moeten betalen?  2

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Commerciële Vertoningsdiepvriezer Leverancier. Copyright © 2014-2024 commercialdisplayfreezer.com . Alle rechten voorbehoudena.