Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer Welke veiligheidsrisico's zijn er als de vriezer lang wordt gebruikt?
Evenementen
Contacteer ons
86-20-86166280
Contact nu

Welke veiligheidsrisico's zijn er als de vriezer lang wordt gebruikt?

2023-12-12

Het laatste nieuws van het bedrijf over Welke veiligheidsrisico's zijn er als de vriezer lang wordt gebruikt?

Welke veiligheidsrisico's zijn er als de vriezer lang wordt gebruikt?

Een koelkast is een essentiële uitrusting voor de koeling van supermarkten, maar we weten allemaal dat elk product een levensduur heeft, koelkast is geen uitzondering,meer dan een bepaalde levensduur zal blijven gebruiken zal een aantal veiligheidsrisico's teweegbrengen.


Welke veiligheidsrisico's zijn er als de vriezer lang wordt gebruikt:

1, de koelkast te lang wordt gebruikt, zal de lijn onvermijdelijk geleidelijk verouderen, het koelmiddel is gemakkelijk te lekken, en dan gevoelig voor lekken, natuurlijke en andere gevaarlijke omstandigheden,het lek van koelmiddel zal ernstige milieuvervuiling veroorzaken, en de veroudering van de lijn zal kortsluiting en andere verschijnselen veroorzaken, wat resulteert in de koelkast explosie en brand.

laatste bedrijfsnieuws over Welke veiligheidsrisico's zijn er als de vriezer lang wordt gebruikt?  0

Green&Health open koeler met meerdere dekken

https://www.commercialdisplayfreezer.com/supplier-43302-multideck-open-chiller

 

2, wordt de koelkast lang gebruikt, zal het koeleffect zeker slechter en slechter worden, en het stroomverbruik zal toenemen,omdat het langdurig gebruik van de koelkast koelsnelheid begon aanzienlijk te dalen, en als de koelkosten te lang zijn, zal de koelkast meer elektriciteit moeten verbruiken.

laatste bedrijfsnieuws over Welke veiligheidsrisico's zijn er als de vriezer lang wordt gebruikt?  1

3Het is duidelijk dat de verpakking van de vrieskasten, zoals de vrieskasten in het huishouden, als niet goed verzegeld is, de vrieskassen in de Gemeenschap niet meer goed kunnen sluiten.het koeleffect zal erger zijn, en de slechte afdichting kan gemakkelijk leiden tot bederf van voedsel.

laatste bedrijfsnieuws over Welke veiligheidsrisico's zijn er als de vriezer lang wordt gebruikt?  2

 

4, wordt het geluid van de compressor luider, met de veroudering van de koelkast, zal de compressor van de koelkast langzaam ouder worden,wat zal leiden tot het werkende rendement van de compressor wordt laag, en het lawaai wordt steeds luider.

laatste bedrijfsnieuws over Welke veiligheidsrisico's zijn er als de vriezer lang wordt gebruikt?  3

Groene gezondheid Luchtkoeling Verticale multi-dek koelkast.

1.Trend ontworpen uiterlijk. Luchtkoeling systeem.

2Een gehumaniseerd ontwerp vergroot het display-effect van goederen en maakt het voor klanten gemakkelijk om goederen te kiezen tijdens het winkelen.

3De vergrote verdamper verhoogt de warmte-uitwisselingsfrequentie, waardoor de temperatuur veel lager en sneller wordt verlaagd en tegelijkertijd energiezuiniger is.

4. Europese windgordijn koelkast, met achteruitblaasstructuur

5De elektriciteit wordt aanzienlijk bespaard door natuurlijke ontdooiing van de lucht.

6.Componenten van het koelsysteem en besturingsapparatuur gebruiken beroemde merkproducten uit de hele wereld, om de stabiliteit en betrouwbaarheid van de kast te garanderen.

https://www.commercialdisplayfreezer.com/sale-11676282-supermarkt-open-chiller-remote-compressor-luchtkoeling-verticale-multi-deck-koelkast.html

 

Groen&gezondheidHet bedrijf is al meer dan tien jaar bezig met commerciële koelapparatuur.zodat u de meest betaalbare prijs kunt gebruiken om de meest bevredigende producten te kopen.

De Commissie heeft de Commissie verzocht de volgende maatregelen te treffen:

 

 

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Commerciële Vertoningsdiepvriezer Leverancier. Copyright © 2014-2024 commercialdisplayfreezer.com . Alle rechten voorbehoudena.