Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer Wat is de reden waarom de koude opslag niet koelt? Wat zijn de oplossingen?
Evenementen
Contacteer ons
86-20-86166280
Contact nu

Wat is de reden waarom de koude opslag niet koelt? Wat zijn de oplossingen?

2023-03-24

Het laatste nieuws van het bedrijf over Wat is de reden waarom de koude opslag niet koelt? Wat zijn de oplossingen?

Wat is de reden waarom de koude opslag niet koelt? Wat zijn de oplossingen?

 

De koude opslag is geen koeling naast slechte isolatieprestaties en koude opslagevaporator het koelen problemen, er twee andere gemeenschappelijke problemen zal beïnvloeden ook de dalingen van de koude opslagtemperatuur langzaam, het volgende zijn om u een analyse van allerlei redenen te geven.

 

laatste bedrijfsnieuws over Wat is de reden waarom de koude opslag niet koelt? Wat zijn de oplossingen? 0

 

Wanneer wij vinden dat de temperatuur van de koude opslag niet laag genoeg is, zijn geen ijs, geen koeling of verhogingen van de machtsconsumptie, de eerste overweging of de koude opslag beschadigd is of de schade van de isolatielaag de hitte isolatie of het verzegelen prestaties slechter van de koude opslag maakt, resulterend in de verhoging van het koelen verlies. Gewoonlijk zijn de slechte prestaties van de hitteisolatie toe te schrijven aan de dikte van de isolatielaag pijpleidingen, is de muur van de koude opslagisolatie niet genoeg, zijn de hitteisolatie en het isolatieeffect slecht. Het wordt hoofdzakelijk veroorzaakt door de ongepaste selectie van de dikte van de isolatielaag of de slechte kwaliteit van isolatiemateriaal tijdens bouw.

 

Tijdens bouw en gebruik, kunnen de isolatie en de vochtbestendige prestaties van het isolatiemateriaal worden beschadigd, leidend tot vochtigheid, misvorming, en zelfs zal de erosie van de isolatielaag, zijn de capaciteitsdalingen van de hitteisolatie, het het koelen verlies van de koude opslag stijgen, en de daling van de opslagtemperatuur wordt beduidend vertraagd.

 

laatste bedrijfsnieuws over Wat is de reden waarom de koude opslag niet koelt? Wat zijn de oplossingen? 1laatste bedrijfsnieuws over Wat is de reden waarom de koude opslag niet koelt? Wat zijn de oplossingen? 2

 

Een andere belangrijke reden voor het grote het koelen verlies is de slechte het verzegelen prestaties van de koude opslag, en meer hete lucht gaat de koude opslag van de lekkageplaats in. Over het algemeen, als er condensatie in de verzegelende strook van de koude opslagdeur of de verbinding van de de isolatiemuur van de koude opslaghitte is, betekent het dat de verbinding niet strak is.

 

laatste bedrijfsnieuws over Wat is de reden waarom de koude opslag niet koelt? Wat zijn de oplossingen? 3laatste bedrijfsnieuws over Wat is de reden waarom de koude opslag niet koelt? Wat zijn de oplossingen? 4

 

Bovendien zal de frequente schakelaar van de koude opslagdeur of meer mensen in de koude opslag, ook het verlies van de koude opslag verhogen. Vermijd openings de koude opslagdeur zo ver mogelijk om een hoop van hete lucht te verhinderen de koude opslag in te gaan. Natuurlijk, wanneer de koude opslaginventaris frequent is of de aankoophoeveelheid te groot is, neemt de verhogingen van de hittelading scherp, en het over het algemeen oud om aan de gespecificeerde temperatuur te bedaren.

 

Er kunnen andere oplossingen zijn aan de volgende verschillende problemen:

 

 • Er zijn meer lucht of bevroren olie in de evaporator, en het effect van de hitteoverdracht dalingen.

 

Zodra de binnenoppervlakte van de de overdrachtpijp van de evaporatorhitte met meer bevroren olie wordt vastgemaakt, zal zijn coëfficiënt van de hitteoverdracht worden verminderd. Op dezelfde manier als er meer lucht in de pijp van de hitteoverdracht is, wordt het gebied van de hitteoverdracht van de evaporator verminderd, zal de efficiency van de hitteoverdracht beduidend verminderd worden, en de snelheid van de temperatuurdaling van de koude opslag zal worden vertraagd.

 

Daarom in de dagelijkse verrichting en het onderhoud, zou de aandacht aan geschikt moeten worden besteed verwijdert de olie op de binnenoppervlakte van de de overdrachtpijp van de evaporatorhitte en lost de lucht in de evaporator, om de efficiency van de hitteoverdracht van de evaporator te verbeteren.

 

laatste bedrijfsnieuws over Wat is de reden waarom de koude opslag niet koelt? Wat zijn de oplossingen? 5laatste bedrijfsnieuws over Wat is de reden waarom de koude opslag niet koelt? Wat zijn de oplossingen? 6

 

 • De gaspedaalklep wordt incorrect aangepast of geblokkeerd, en het tarief van de koelmiddelenstroom is te groot of te klein

 

De ongepaste aanpassing of de stagnatie van de gaspedaalklep zal direct de koelmiddelenstroom in de evaporator beïnvloeden. Wanneer de gaspedaalklep geopende te groot is, is de koelmiddelenstroom te groot, stijgen de verdampingsdruk en de verdampingstemperatuur ook, en de dalingssnelheid van de koude opslagtemperatuur zal vertragen. Tegelijkertijd, wanneer de gaspedaalklep geopende te klein of geblokkeerd is, wordt de koelmiddelenstroom ook verminderd, wordt de het koelen capaciteit van het systeem ook verminderd, en de snelheid van de temperatuurdaling van de koude opslag zal ook vertragen. Over het algemeen, wordt de stroom van het gaspedaalkoelmiddel beoordeeld door de verdampingsdruk, verdampingstemperatuur en de vorst van de zuigingsbuis waar te nemen.

 

laatste bedrijfsnieuws over Wat is de reden waarom de koude opslag niet koelt? Wat zijn de oplossingen? 7

De gaspedaalstagnatie is een belangrijke factor die de stroom van koelmiddel beïnvloeden, en de belangrijkste oorzaak van gaspedaalstagnatie is ijs en het vuile stoppen. Ijs blokkeren is toe te schrijven aan het slechte het drogen effect van de droger, en het koelmiddel bevat water. Wanneer het koelmiddel door de gaspedaalklep vloeit, vormen de temperatuurdalingen onder 0℃, en het water in het koelmiddel ijs en blokken het gat van de gaspedaalklep. Het vuile stoppen is toe te schrijven aan de accumulatie van meer stof en ander vuil op het scherm van de de inhamfilter van de gaspedaalklep, koelmiddelenomloop is niet vlot, de vorming van stagnatie.

 

 • Houd de eenheid verrichting en dan het berijpen tegen: houd namelijk de compressorverrichting tegen, openen de koude opslagdeur, laten de stijging van de koude opslagtemperatuur, tot de vorstlaag automatisch smelt, en dan opnieuw beginnen de compressor.

 

 • Spoelingsvorst met water: na het bewegen van de goederen van de koude opslag, spoel direct de oppervlakte van de pijp van de evaporatorlossing met leidingwater op hoge temperatuur om de vorstlaag te maken weg oplossen of vallen. Naast het slechte effect van de hitteoverdracht van de evaporator, de oppervlakte van de evaporator te dik stof toe te schrijven heeft aan lange tijd het schoonmaken niet, en zijn efficiency van de hitteoverdracht zal beduidend verminderd worden.

laatste bedrijfsnieuws over Wat is de reden waarom de koude opslag niet koelt? Wat zijn de oplossingen? 8laatste bedrijfsnieuws over Wat is de reden waarom de koude opslag niet koelt? Wat zijn de oplossingen? 9

 

Is de Green&Health koude ketting deskundigen van een de beroemde koude opslagbouw, zijn de belangrijkste zaken koude opslagontwerp, koude opslagbouw, koude opslaginstallatie, ondernemen wij grote en middelgrote koude opslagprojecten, voorzien u van gedetailleerd en betaalbaar koude die opslagcitaat, voor u aan uw koude opslagregeling en koude opslagontwerp wordt aangepast. Het Green&Healthbedrijf verstrekt uitvoerige koelingsoplossingen, met inbegrip van vers-houdt koude opslag, koelend koude opslag, bevroren koude opslag, lage temperatuur de koude opslag, farmaceutische koude opslag, koude opslag, enz. bloeit.

 

 

 

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Commerciële Vertoningsdiepvriezer Leverancier. Copyright © 2014-2024 commercialdisplayfreezer.com . Alle rechten voorbehoudena.