Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer Wat is de reden dat de vriezer struikelt?
Evenementen
Contacteer ons
86-20-86166280
Contact nu

Wat is de reden dat de vriezer struikelt?

2023-10-11

Het laatste nieuws van het bedrijf over Wat is de reden dat de vriezer struikelt?

Wat is de reden dat de vriezer struikelt?

We gebruiken de supermarkt vriezer, sommige mensen denken dat er vaak zal zijn struikelen, veel mensen denken dat de vriezer is slecht, in feite,Het eerste wat je moet overwegen is niet het probleem van de vriezer zelf., moeten we het vanuit twee gezichtspunten bekijken:

laatste bedrijfsnieuws over Wat is de reden dat de vriezer struikelt?  0

Green&Health multideck open koeler luchtgekoeld, vorstvrij, snel en gelijkmatig koelen

https://www.commercialdisplayfreezer.com/supplier-43302-multideck-open-chiller

 

1, te veel elektrische belasting

De meest voorkomende reden voor het struikelen van de vriezer is vanwege het spanningsprobleem, vriezer in de zomer is om te houden 24 uur per dag worden gebruikt, en dit proces zullen we zeker openen van de airconditioner,ventilatoren, zoals spanningsbelasting van elektrische apparatuur, als gevolg van dezelfde werking, de spanning is in een hoofdlijn, kan de spanningsbelasting niet dragen zal het trippen verschijnsel veroorzaken.

laatste bedrijfsnieuws over Wat is de reden dat de vriezer struikelt?  1

2, lekkage van de isolatie van supermarktvriezer

Als de supermarkt vriezer gebruik voor een periode van tijd na het struikelen verschijnsel, deze situatie is over het algemeen overbelasting verschijnsel, maar er kan ook isolatie lek verschijnsel,Hoe te bepalen? Ten eerste, wanneer er een trip, de lekkage schakelaar zal worden geduwd naar boven, als een paar minuten niet kan worden geduwd naar boven, wat aangeeft dat het overbelast is, als het kan worden geduwd naar boven onmiddellijk,En de schakelaar is niet warm., dan is het mogelijk dat de lijnisolatie wordt verminderd, of de elektrische isolatie wordt verminderd.

laatste bedrijfsnieuws over Wat is de reden dat de vriezer struikelt?  2

Kortom, als de vriezer eenmaal lijkt te vallen, willen we eerst controleren of het te wijten is aan de hoofdlijnspanning in lijn met het probleem.gevolgd door controle of de vriezer defect is.

laatste bedrijfsnieuws over Wat is de reden dat de vriezer struikelt?  3

De Commissie heeft de Commissie verzocht om een voorstel voor een verordening (EG) van de Raad tot wijziging van Verordening (EG) nr. 882/2004 tot vaststelling van de voorwaarden voor de toekenning van steun aan de producenten van melk en zuivelproducten in de Gemeenschap, met name in de sector melk en zuivelproducten.

 

Multideck open koeler van Green&Health

Productbeschrijving

1Het uiterlijk van de vitrine is nieuw en mooi, en het ontwerp is geïntegreerd met het moderne supermarktontwerpconcept, dat in lijn is met de huidige trend van vitrines.

2Het echte dubbele luchtgordijn koelt sneller af en de temperatuur is gelijkmatiger.

3. Vierlaagse verstelbare planken om aan verschillende beeldbehoeften te voldoen.

4Ingebouwde standaard LED buis.

5Koperen buis verdamper.

Groen&gezondheidHet bedrijf is al meer dan tien jaar bezig met commerciële koelapparatuur.zodat u de meest betaalbare prijs kunt gebruiken om de meest bevredigende producten te kopen.

https://www.commercialdisplayfreezer.com/

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Commerciële Vertoningsdiepvriezer Leverancier. Copyright © 2014-2024 commercialdisplayfreezer.com . Alle rechten voorbehoudena.