Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer Welk onderscheid heeft de vaste frequentie en omschakelaarsijskast? Welke men beter is?
Evenementen
Contacteer ons
86-20-86166280
Contact nu

Welk onderscheid heeft de vaste frequentie en omschakelaarsijskast? Welke men beter is?

2023-03-10

Het laatste nieuws van het bedrijf over Welk onderscheid heeft de vaste frequentie en omschakelaarsijskast? Welke men beter is?

Welk onderscheid heeft de vaste frequentie en omschakelaarsijskast? Welke men beter is?

 

 

De ijskast is één van de gemeenschappelijkste huishoudapparaten in het dagelijkse leven, is het hoofdzakelijk verdeeld in twee types: frequentieomzetting en vaste frequentie. De laatste jaren, met de ononderbroken ontwikkeling en de verbetering van de technologie van de frequentieomzetting, hebben de commerciële diepvriezers geleidelijk aan omschakelaarstechnologie toegepast, die goed in zowel koeling als energie - besparing presteert.

 

Vele consumenten weten niet het hoe te om te kiezen wanneer het kopen van commerciële diepvriezers, en vaak strijd tussen frequentieomzetting en vaste frequentie. In feite, heeft de omschakelaarsijskast zijn technische superioriteit, maar de traditionele vaste frequentieijskast heeft ook het prijsvoordeel, kunnen twee soorten ijskasten aan verschillende behoudsbehoeften voldoen. Zo hoe te om de ijskast te kiezen, zijn de kwaliteit en de prijs de sleutel.

 

Het belangrijkst is, koopt veranderlijke frequentieijskast of de vaste frequentieijskast moet volgens oneself werkelijke vraag kiezen. Bekijk de verschillen:

 

Omschakelaarsijskast:

 

De snelheid van de compressor kan worden aangepast. Het gebruikt de compressor van de frequentieomzetting, en voegt het controlemechanisme van de frequentieomzetting in het systeem van de ijskastcontrole toe, door de snelheid van de compressor te veranderen kan de het koelen capaciteit van de ijskast veranderen. Wanneer de ijskastlading groot is, kan de compressor bij hoge snelheid werken, en de het koelen capaciteit van de compressor is groot om het snelle koelen te bereiken. Wanneer de ijskastlading laag is, kan de compressor bij met lage snelheid werken. Op dit ogenblik, is de compressor het koelen capaciteit klein, wat de begintijden van de ijskast kan verminderen, en zeer de levensduur van de ijskast uitbreiden.

 

De omschakelaarsijskast kan de temperatuurcontrole die nauwkeuriger in de ijskast maken en stal, het effect van de voedseltemperatuur kleiner maken, en het verlies van voedselwater verminderen. Omdat de het koelen capaciteit kan worden aangepast, kan de het koelen capaciteit van de ijskast goed met de lading van de ijskast worden aangepast, om onnodig energieverbruik te vermijden en machtsconsumptie te verminderen.

 

laatste bedrijfsnieuws over Welk onderscheid heeft de vaste frequentie en omschakelaarsijskast? Welke men beter is?  0

 

Vaste frequentieijskast:

 

De snelheid van de compressor wordt bevestigd, over het algemeen in 295O-3 OOO-draaien. Wanneer de vastgestelde temperatuur wordt bereikt, houdt op de compressor lopend. Wanneer de temperatuur op een bepaald niveau toeneemt, begint de compressor. Het is door het compressoreinde of begint om de temperatuur, herhaald temperatuureffect op het voedsel te controleren, is de nauwkeurigheid van de temperatuurcontrole slechter dan de omschakelaar. Fixed-frequency ijskast baseert zich hoofdzakelijk op het einde en het begin van de compressor om de temperatuurcontrole te realiseren.

 

Vat samen:

 

  • Temperatuurcontrole:

De compressor van de omschakelaarsijskast kan de omwentelingssnelheid volgens de koelingsbehoeften van de ijskast aanpassen. Het kan nauwkeurige controle van de temperatuur bereiken, om de stabiliteit van de ijskast interne temperatuur te verzekeren, zodat is het behoudseffect goed.

 

Fixed-frequency ijskast omdat het vermogen van de compressor, zodat de output van de het koelen capaciteit constant is is ook constant. Het heeft vrij slechte temperatuurcontrole, is de temperatuur binnen de ijskast niet evenwichtig en het behoudseffect is slecht.

 

laatste bedrijfsnieuws over Welk onderscheid heeft de vaste frequentie en omschakelaarsijskast? Welke men beter is?  1

 

  • Energie - besparing:

De technologie van de frequentieomzetting in het verrichtingsproces wordt goedgekeurd van de omschakelaarsijskast kan de snelheid van de ijskastcompressor nauwkeurig controleren en elektriciteit vrij bewaren die.

 

De vaste frequentieijskast hangt van het einde en het begin van de compressor af om de interne temperatuur te controleren, zodat is de machtsconsumptie groot wanneer de compressor is begonnen.

 

  • Verrichtingslawaai:

De compressor van omschakelaarsijskast te hoeven niet vaak te beginnen, zodat is het geproduceerde lawaai lager.

 

De vaste frequentieijskast tijdens verrichting van zijn compressor begint vaak, veroorzakend meer lawaai.

 

laatste bedrijfsnieuws over Welk onderscheid heeft de vaste frequentie en omschakelaarsijskast? Welke men beter is?  2

 

  • Prijs

De ijskast van de frequentiefrequentie omdat de technologie geavanceerder is, intelligenter, zodat de prijs is hoger. Maar de het werkefficiency is hoog, zodat kan het meer elektriciteit en energie ook besparen - besparing.

 

  • Levensduuraspect:

De compressor van de fixed-frequency ijskast moet vaak beginnen en ophouden en constant lopen. Maar de compressor van omschakelaarsijskast te hoeven niet vaak te beginnen en op te houden, zodat is de slijtage kleiner, vrij sprekend, is de levensduur van de ijskast van de frequentieomzetting langer.

 

Hierboven is het verschil tussen de ijskast van de frequentieomzetting en de vaste frequentieijskast, begreep u? Moet van u combineren daadwerkelijke behoeften, om duidelijk onderscheiden te kopen.

 

laatste bedrijfsnieuws over Welk onderscheid heeft de vaste frequentie en omschakelaarsijskast? Welke men beter is?  3

 

Ons bedrijf veroorzaakt allerlei koelingsmateriaal, kunnen de vertoningsijskast en de koude opslag gebruikte omschakelaarstechnologie zijn. Welkom te raadplegen en opdracht te geven tot iedereen!

 

 

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Commerciële Vertoningsdiepvriezer Leverancier. Copyright © 2014-2024 commercialdisplayfreezer.com . Alle rechten voorbehoudena.