Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer Wat zijn de voordelen van een supermarktcombinatie eilandvriezer?
Evenementen
Contacteer ons
86-20-86166280
Contact nu

Wat zijn de voordelen van een supermarktcombinatie eilandvriezer?

2022-12-06

Het laatste nieuws van het bedrijf over Wat zijn de voordelen van een supermarktcombinatie eilandvriezer?

Wat zijn de voordelen van het eilanddiepvriezer van de supermarktcombinatie?

 

De gecombineerde eilanddiepvriezer is een gemeenschappelijk commercieel koelingsmateriaal in supermarkten. Het horizontale gecombineerde eilandkabinet kan in twee soorten volgens verschillende behoeften worden verdeeld: diepvriezer en harder. De populaire eilanddiepvriezer wordt hoofdzakelijk gebruikt voor het bevriezen van vlees, roomijs, vissenballen en lamsbroodjes. Dit soort eilanddiepvriezer wordt goedgekeurd door de markt wegens zijn goede verschijning en efficiënt bevriezend effect. Zo, zien wat de voordelen van de gecombineerde eilanddiepvriezer zijn?

 

laatste bedrijfsnieuws over Wat zijn de voordelen van een supermarktcombinatie eilandvriezer?  0

  • Het directe koelen en de auto ontdooien

 

De eilanddiepvriezer van Green&Health keurt het directe koelen goed en de temperatuur wordt gecontroleerd bij -18~-22 graden, die zeer geschikt is om bevroren voedsel op te slaan. De automatische vorstfunctie, kan voedsel vermijden berijpend, en gemakkelijk schoon te maken en te handhaven, houdend het kabinet schoon en sanitair.

 

  • De lage temperatuur breidt de tijd van de voedselopslag uit

 

Onze eilanddiepvriezer kan de behoudstijd van voedsel zeer verlengen, effectief de versheid van voedselmaterialen verzekeren, en het fenomeen van voedselverslechtering vermijden.

 

  • Groot glasvenster om het vertoningseffect te verbeteren

 

De horizontale eilanddiepvriezer keurt HD dik gemaakt glas goed, dat niet alleen de hete lucht effectief isoleren, maar ook klanten kan toelaten om de goederen binnen duidelijk te zien en hun aankoopwens verbeteren.

 

laatste bedrijfsnieuws over Wat zijn de voordelen van een supermarktcombinatie eilandvriezer?  1

 

  • Optimaliseer lay-out en bespaar plaats

 

Verscheidene eilanddiepvriezer kan worden gecombineerd samen om de lay-out van de supermarkt te optimaliseren en plaats te besparen. Dit gecombineerde ontwerp en ander supermarktmateriaal vullen elkaar aan, vormen een ruim en comfortabel het winkelen milieu. De eilanddiepvriezer kan tot volledig gebruik van de beperkte ruimte aan betere vertoning de goederen maken en de aankoop van klanten vergemakkelijken.

 

  • Energie - besparing en milieubescherming

 

De eilanddiepvriezer is energie - besparing en milieubescherming, met kleine machtsconsumptie, ongeveer 8~10 kWu elektriciteit per dag. De klanten bepalen hun eigen behoeften om de ijskast te openen om dingen, in zekere mate ook sparen elektriciteit te nemen.

 

  • Goedkope prijs, aangewezen rendabel

 

Vergeleken bij ander commercieel koelingsmateriaal, zoals multidek open harder. De prijs van de eilanddiepvriezer is laag, rendabel. En ons bedrijf als bronfabrikant, kan u een lagere prijs ook geven.

 

Green&Health, kan u van een volledige reeks diensten van het koelingsmateriaal voorzien! Als professionele ijskastfabrikant, kan ons bedrijf u van bevredigende commerciële ijskastoplossingen volgens de daadwerkelijke behoeften van kopers voorzien.

 

https://www.commercialdisplayfreezer.com/sale-26663275-cutomized-hypermarket-combination-cooler-island-display-freezer-530l.html

  

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Commerciële Vertoningsdiepvriezer Leverancier. Copyright © 2014-2024 commercialdisplayfreezer.com . Alle rechten voorbehoudena.