Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer Tips voor het weergeven van fruit in een Multi Deck Open Chiller
Evenementen
Contacteer ons
86-20-86166280
Contact nu

Tips voor het weergeven van fruit in een Multi Deck Open Chiller

2024-03-19

Het laatste nieuws van het bedrijf over Tips voor het weergeven van fruit in een Multi Deck Open Chiller

Tips voor het vertonen van fruit in eenMulti-deck open koeler

 

 

Bij het plaatsen van vruchten in de open koeler voor vruchten moet deze worden onderscheiden en behandeld op basis van de feitelijke situatie van de locatie, het milieu, het seizoen, enz.het kan worden onderverdeeld in het beste smaakgebied en het meest voedzame gebiedHet gebied voor ouderen en kinderen, het huidige seizoen en het buitenseizoen, het gebied voor de verkoop van deze week en het gebied met de meest betaalbare verkoopprijzen, enz.de volgende beginselen kunnen worden gevolgd::

 

laatste bedrijfsnieuws over Tips voor het weergeven van fruit in een Multi Deck Open Chiller  0

 

(1) Versheidsbeginsel

 

Voordat vruchten in de verkoopruimte worden getoond, moet een kwaliteitscontrole worden uitgevoerd om ervoor te zorgen dat alle vruchten op de planken voldoen aan de normen van uitstekende kwaliteit,die het beginsel van "versheid" van het fruitbeheer weerspiegeltWanneer eenmaal rotte of beschadigde vruchten zijn aangetroffen, moeten ze zo spoedig mogelijk worden uitgekozen om te voorkomen dat de verkoop wordt beïnvloed.

 

(2) Het beginsel van overvloed

 

Het fruit display op het fruit display open koelkast moet voldoende zijn. op het eerste gezicht lijkt er een heleboel goederen, die beter klanten kunnen aantrekken om in de winkel te komen om aankopen te doen.Beslist voorkomen dat er geen voorraad meer is en zorgen voor kwalitatief hoogwaardige en betaalbare goederen.

 

(3) Beginselen voor kleurmatching

 

Door verschillende felgekleurde vruchten op de juiste manier te combineren en te vertonen, kan de overvloed en variatie van vruchten volledig worden weerspiegeld.De vaardigheid van het fruit vertonen ligt niet alleen in het aanbieden van een aangename en voortdurend veranderende versheid aan de klantenBijvoorbeeld bij het combineren van paarse druiven, rode appels, gouden sinaasappels en groene peren kan een kleurrijk effect ontstaan.

 

laatste bedrijfsnieuws over Tips voor het weergeven van fruit in een Multi Deck Open Chiller  1

 

(4) Beginsel van vermindering van bederf

 

Bij het vertonen van vruchten is het noodzakelijk rekening te houden met de kenmerken van de verschillende vruchten.anders kan een onjuiste weergave tot verslechtering leidenPerziken zijn gevoelig voor druk en verwarmen zich gemakkelijk, dus ze mogen niet in stapel worden gezet tijdens de tentoonstelling.En als je ze samenzet, kunnen andere vruchten sneller bederven..

 

De aanwezigheid van vruchten moet in passende verhouding staan tot het omzetvolume.de dagelijkse aanvulfrequentie zal frequent zijnLet ook op de levensduur die deze vrucht onder de huidige temperatuur en vochtigheid kan behouden.

 

 

(5) Beginsel "eerst binnen, eerst eruit"

 

Als hetzelfde product in verschillende perioden in verschillende partijen wordt gekocht, wordt volgens het principe van 'eerst binnen, eerst buiten' bepaald welke partij van de producten eerst moet worden getoond en verkocht.Het is van cruciaal belang dat men zich houdt aan het beginsel dat vruchten een korte omzetperiode hebben en snel bederven.

 

(6) Seizoensbeginsel

 

Het beheer van de vruchten is sterk seizoensgebonden en de overeenkomstige vruchten zijn in verschillende seizoenen te koop.en nieuw geïntroduceerde variëteiten moeten op duidelijke plaatsen worden getoond om beter te kunnen voldoen aan de nieuwe behoeften van de klanten.

 

(7) Reinigings- en hygiënische beginselen

 

De fruitproducten die na de reiniging worden getoond, hebben een goed uiterlijk en zijn makkelijker te verkopen.Het is ook van belang dat de apparatuur schoon en hygiënisch is.Daarom moeten alle gebieden binnen de fruitwinkel schoon en netjes worden gehouden.

 

laatste bedrijfsnieuws over Tips voor het weergeven van fruit in een Multi Deck Open Chiller  2

 

Klik hier voor meer productinformatie:

 

https://www.commercialdisplayfreezer.com/sale-43280207-customized-supermarket-bottle-air-cooler-multideck-open-chiller-with-plug-in-system.html

Meerdere dekkenOpenChillervan Green&Health

  1. Temperatuurbereik 2~8 graden, met behulp van intelligent temperatuurregelsysteem.
  2. Het gebruik van een geavanceerde luchtkanaalstructuur, snellere koeling en gelijkmatige temperatuur.
  3. Met nacht-energiebesparende dekking speciaal voor het gebruik's nachts en buiten de werktijden.
  4. Het koelsysteem en de elektrische besturingsonderdelen zijn merkproducten om de betrouwbare werking te garanderen.
  5. Standaard 4 planken met 5 expositieruimten, en de hoogte van de planken kan vrij worden aangepast, waardoor de opslagruimte beter wordt benut.

 

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Commerciële Vertoningsdiepvriezer Leverancier. Copyright © 2014-2024 commercialdisplayfreezer.com . Alle rechten voorbehoudena.