Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer De nieuwe diepvriezergeuren, kunnen wij dit doen!
Evenementen
Contacteer ons
86-20-86166280
Contact nu

De nieuwe diepvriezergeuren, kunnen wij dit doen!

2022-12-09

Het laatste nieuws van het bedrijf over De nieuwe diepvriezergeuren, kunnen wij dit doen!

De nieuwe diepvriezergeuren, kunnen wij dit doen!

 

     De binnentank van de diepvriezer wordt over het algemeen gemaakt van niet-toxische en milieuvriendelijke materialen, maar wegens het goede verzegelen van de deurverbinding, zal de ijskast geur hebben wanneer het voor het eerst wordt gebruikt. De geur is niet schadelijk voor mensen en zal na twee of drie dagen van normaal diepvriezergebruik verminderen. Maar als u in wanhopige behoefte van een geurvrije diepvriezer bent, zijn er een paar eenvoudige geurvrije uiteinden die kunnen helpen.

 

1 citroen en oranje schil

 

      Het snijden van een citroen in de helft en het plaatsen van het in de diepvriezer zullen direct het proces versnellen. Of was de sinaasappelschil met schoon water en droog het, en verspreid dan de schil in de diepvriezer.

 

2 theebladen

 

      De theebladen zijn verpakt in keukenrollen en dan gezet in de diepvriezer. Het aroma door theebladen wordt vrijgegeven kan de geurmolecules in de ijskast effectief absorberen en de geur zuiveren die.

 

3 azijn

 

     Giet azijn in een kom en zet het in de diepvriezer om de geur ook op te splitsen. Het principe is dat het azijnzuur geur kan zeer goed oplossen, decompositieeffect bereiken, verse lucht aan de nieuwe diepvriezer brengen.

 

4 ananas

 

      Pel de ananas en snijd het in de helft. Eet helft. Zet de andere helft in een kom en zet het in de diepvriezer. Omdat de ananas een ruwe vezeltype van fruit, zowel absorptie van geur is als geur kan sturen.

 

     Gebruikend de bovengenoemde methodes, kunt u versnellen om het effect van geurverwijdering te bereiken zodat u uw nieuwe sneller en betere ijskast kunt gebruiken.

 

https://www.commercialdisplayfreezer.com/sale-26945066-double-glass-door-upright-commercial-display-freezer-automatic-defrost.html

 

laatste bedrijfsnieuws over De nieuwe diepvriezergeuren, kunnen wij dit doen!  0

 

Deze commerciële diepvriezer heeft een modieus en modern ontwerp dat de decoratie van om het even welke opslag zal aanvullen. De heldere LEIDENE verlichting maakt het gemakkelijk om te zien wat binnen is, terwijl de zelf-terugkaatst deur en de glasdeur met verwarmerhulp de koude lucht binnen houden. De ventilator die en zelf-ontdooit systeemhulp houdt de diepvriezer regelmatig lopend koelen, terwijl het intelligentiecontrolemechanisme het gemakkelijk maakt om de temperatuur aan te passen. Deze diepvriezer komt ook met 5 regelbare planken, zodat kunt u de hoogte aan uw behoeften aanpassen. En het gebruikt een DANFOSS-compressor met R290/R404a-koelmiddel voor efficiënte exploitatie.

 

 

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Commerciële Vertoningsdiepvriezer Leverancier. Copyright © 2014-2024 commercialdisplayfreezer.com . Alle rechten voorbehoudena.