Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer Het bedrijf van het de Koelingsmateriaal van GuangZhou GreenHealth
Evenementen
Contacteer ons
86-20-86166280
Contact nu

Het bedrijf van het de Koelingsmateriaal van GuangZhou GreenHealth

2017-02-24

Het laatste nieuws van het bedrijf over Het bedrijf van het de Koelingsmateriaal van GuangZhou GreenHealth

       Het de koelingsmateriaal die van Guangzhougreenhealth Co. Ltd vervaardigen is een professionele fabrikant van commercieel koelingsmateriaal. De fabriek wordt gevestigd in Baiyun-District, Guangzhou, de Internationale Luchthaven van Baiyun van Guangzhou 10 minuten aandrijving van het stadscentrum van Guangzhou, 20 minuten door auto, is het verkeer uiterst geschikt, is de binnenlandse en buitenlandse handelaars om de productieplaats te bezoeken om de beste plaats te kennen.
De groene producten hoofdzakelijk type van de Verenigingskoeling diepvriezerproducten voor de grote commerciële Reeks van de diepvriezertechniek en de standaard, standaarddiepvriezerproducten zijn: de roestvrij staalijskast, de diepvriezer, de kabinetten van fruitdranken, het kabinet van het luchtgordijn, het kabinet, het kabinet, het hete en koude eiland kookten de kabinetten van het vleesvoedsel, vertoningskabinetten, vertoningskabinetten, roomijscake en de het ijsmachine van de roomijsmachine, reeks koelingsproducten, wordt producten wijd gebruikt in de plaatsen van professionele opslag en supermarkten, gemakopslag, hotels, hotels, wijnkabinetten en kleine de productenproductielijn van de ijskastkoeling en testend materiaalbedrijf.

 

laatste bedrijfsnieuws over Het bedrijf van het de Koelingsmateriaal van GuangZhou GreenHealth  0

 

       Momenteel, werkt het bedrijf met de Cubaanse de verwervingsvereisten van het overheidskabinet samen, verbeterde vele aspecten van producten tijdens gebruik, kan het product de installatie, het geschikte schoonmaken en het behoud van het proces van de kolomreeks ontmoeten. Voorts hebben de producten CEI“ van „Ce“ van „ROSH“ „en andere internationale certificatie overgegaan.
De bedrijven hangen „kwaliteitsuitbreiding tot de markt, innovatie en ontwikkelings“ bedrijfsfilosofie aan, volgen de integriteit van bedrijfseconomie, rekruuttalenten, de introductie van geavanceerd productie en het testen materiaal, het gebruik van nieuwe materialen, nieuwe technologie, nieuwe technologie, en ontwikkelen constant betere kwaliteit, producten van betere kwaliteit, die de kwaliteitsdiensten de verlenen aan onze klanten.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Commerciële Vertoningsdiepvriezer Leverancier. Copyright © 2014-2024 commercialdisplayfreezer.com . Alle rechten voorbehoudena.