Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer De functie en aankoopgids van de open koelmachine voor meerdere dekken in de supermarkt
Evenementen
Contacteer ons
86-20-86166280
Contact nu

De functie en aankoopgids van de open koelmachine voor meerdere dekken in de supermarkt

2024-06-17

Het laatste nieuws van het bedrijf over De functie en aankoopgids van de open koelmachine voor meerdere dekken in de supermarkt

De functie en aankoopgids van de open koelmachine voor meerdere dekken in de supermarkt

 

 

I. De functie van open chillers in supermarkten

 

De open koelkast van de supermarkt speelt een onmisbare rol in de moderne detailhandel.

 • Uitstekend beschermend effect

De open koelmachines van supermarkten maken gebruik van geavanceerde koeltechnologie om een stabiele interne temperatuur te handhaven, waardoor de houdbaarheid van fruit, groenten, vlees,en andere voedingsmiddelenDit zorgt voor versheid, vermindert verliezen voor bedrijven en verbetert de operationele efficiëntie.

 • Verbeterde handelsbeelden

Supermarktluchtgordijnkoelers hebben een open ontwerp dat producten duidelijk laat zien, waardoor klanten een duidelijk overzicht hebben.het verlichtingssysteem in de vitrines vergroot ook de aantrekkelijkheid van de goederen, het verhogen van de aankoopintenties van de klant.

 • Verhoogd winkelbeeld

Het uiterlijk en de materiaalkeuze van de displaychiller van de supermarkt zijn zorgvuldig ontworpen om te passen bij het totale winkeldekor, waardoor het imago en het niveau van de winkel worden verbeterd.

 • Bescherming van het milieu en energiebesparing

Met het toenemende milieubewustzijn worden open koelmachines in supermarkten milieuvriendelijker en energiezuiniger.Veel vitrines maken nu gebruik van energiebesparende technologieën zoals intelligente temperatuurregeling en efficiënte koeling om het energieverbruik en de operationele kosten voor bedrijven te verminderen.

 

 

II. Aankoopgids voor luchtschermen voor supermarkten

 

Bij de aankoop van een open koeler met meerdere dekken moeten we rekening houden met de volgende factoren:

 • Grootte en capaciteit

In de eerste plaats moeten we een passende grootte en capaciteit kiezen voor de air curtain-showcase op basis van de grootte en opslagbehoeften van de winkel.terwijl grotere opslagvereisten grotere capaciteitsdisplaycases vereisen.

 • Koelprestaties

De koelprestaties zijn een cruciale indicator voor een air curtain display case.Bovendien, is het belangrijk om het verschil tussen luchtgekoelde en rechtstreeksgekoelde systemen te begrijpen om het juiste type te kiezen op basis van onze behoeften.

 • Energie-efficiëntiebeoordeling

Een hogere energie-efficiëntie geeft een lager energieverbruik aan, wat in de loop van de tijd tot aanzienlijke besparingen op de elektriciteitsrekening leidt.we moeten aandacht besteden aan de energie-efficiëntie van de open koeler en producten met hogere beoordelingen selecteren.

 • Materiaal en kwaliteit

Het materiaal en de kwaliteit van de luchtscherm hebben rechtstreeks invloed op de duurzaamheid en veiligheid ervan.We moeten kiezen voor commerciële open koeler gemaakt van stevige materialen en betrouwbare kwaliteit om de stabiliteit en veiligheid te garanderen.

 • Naverkoopservice

Ook bij de aankoop van een supermarktkoelkast moet rekening worden gehouden met de after-sales-service.We moeten merken selecteren met uitgebreide after-sales service systemen om een snelle oplossing te garanderen van eventuele problemen die tijdens het gebruik kunnen ontstaan.

 • Geluidsniveau

Het geluidsniveau van de koelkast van de supermarkt is een ander aspect dat in aanmerking moet worden genomen.

 • Aanvullende kenmerken

Sommige open koelkasten met meerdere verdiepingen zijn ook voorzien van extra functies zoals ontdooiing en verlichting.

 

In het bijzonder is het van belang dat in het kader van de nieuwe richtlijnen een aantal maatregelen worden getroffen om de bescherming van de consument te garanderen en de bescherming van de consument.koelprestaties, energie-efficiëntie rating, materiaal en kwaliteit, after-sales service, geluidsniveau, en extra functies om de meest geschikte lucht gordijn weergave voedsel koeler te selecteren voor onze behoeften.

 

 

 

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Commerciële Vertoningsdiepvriezer Leverancier. Copyright © 2014-2024 commercialdisplayfreezer.com . Alle rechten voorbehoudena.