Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer Sommige Uiteinden van Diepvriezeronderhoud
Evenementen
Contacteer ons
86-20-86166280
Contact nu

Sommige Uiteinden van Diepvriezeronderhoud

2015-01-20

Het laatste nieuws van het bedrijf over Sommige Uiteinden van Diepvriezeronderhoud

Sommige Uiteinden van Diepvriezeronderhoud 

 

Eerst, als kan de Diepvriezeropslag geen vele punten, u lichtjes grotere flessen plaatsen die met zout water binnen het kabinet worden gevuld, dan kunt u het interne kabinet met evenwichtige temperatuur bereiken, daardoor verminderend start-stop The Times van compressor, het leven van de compressor verlengen.

 

 

Ten tweede, voor soorten open koeler, zou moeten AC of de Ventilators vermijden die rechtstreeks blazen. In de niet-zaken zouden de uren het kabinets 's nachts gordijn moeten sluiten.

 

 

laatste bedrijfsnieuws over Sommige Uiteinden van Diepvriezeronderhoud  0

 

Ten derde, maak met een borstel de Vincondensator van de diepvriezer schoon elke maand, daardoor verbeterend het het koelen effect.

 

 

laatste bedrijfsnieuws over Sommige Uiteinden van Diepvriezeronderhoud  1

 

 

Ten vierde, zijn het grootste deel van condensator de met alle accomodatie van de diepvriezer op de bodem van het kabinet, dan zou al diepvriezer in een goed-geventileerde plaats moeten worden geplaatst, om het gekoelde kabinetten en keukenkastendiepvriezerslichaam uit stof onmiddellijk af te vegen zodat u het condensatieeffect van de condensator kunt verbeteren om de het koelen effect en energy-saving doeleinden te verbeteren. één of ander statisch koelkabinet is vorsthandboek dan het noodzakelijk frequenly (ongeveer zeven dagen) is te ontdooien, daardoor verbeterend het het koelen effect. de uiteinden van het diepvriezeronderhoud hoofdzakelijk op deze.

 

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Commerciële Vertoningsdiepvriezer Leverancier. Copyright © 2014-2024 commercialdisplayfreezer.com . Alle rechten voorbehoudena.