Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer Bij de keuze van de delicatessenkast moet aandacht worden besteed aan de details.
Evenementen
Contacteer ons
86-20-86166280
Contact nu

Bij de keuze van de delicatessenkast moet aandacht worden besteed aan de details.

2023-10-27

Het laatste nieuws van het bedrijf over Bij de keuze van de delicatessenkast moet aandacht worden besteed aan de details.

Bij de keuze van de delicatessenkast moet aandacht worden besteed aan de details.

Aangezien het ritme van het leven van mensen steeds compacter wordt, zullen veel mensen ervoor kiezen om rechtstreeks naar de supermarkt te gaan om gekookt voedsel te kopen om te eten,omdat het hen de moeite bespaart om te gaan kokenHet gebruik van delicatessenkastjes voor de grote supermarkten is dus steeds vaker geworden.Dan moeten we hoe u de delicatessen kast te kiezen om u een paar kleine suggesties te geven.

laatste bedrijfsnieuws over Bij de keuze van de delicatessenkast moet aandacht worden besteed aan de details.  0

Groen&Health Deli showcase koelkast

https://www.commercialdisplayfreezer.com/supplier-43303-deli-display-refrigerator

 

Eerst, van de luchtgekoelde, directe koeling te analyseren

Gekookt voedsel kast volgens de koelmethode aan punten, gekookt voedsel kast is over het algemeen verdeeld in directe koeling, luchtgekoelde twee soorten.

De voordelen van luchtgekoelde delicatessenkast is koelen snel, uniforme temperatuur in de doos, bevroren ruimte zal niet bevriezen, vooral voor bevroren voedsel, het nadeel is de structuur is complex,groot energieverbruik;

Direct koelen deli kast heeft het voordeel van eenvoudige structuur, stroomverbruik, het nadeel van langzame koeling, deli kast doos temperatuur is niet gelijkmatig, bevroren ruimte heeft een vorstlaag.

laatste bedrijfsnieuws over Bij de keuze van de delicatessenkast moet aandacht worden besteed aan de details.  1

Ten tweede, zorgvuldig bestuderen, oppassen voor vervalsingen

U kunt er zeker van zijn dat u de producten van grote merken moedig koopt, die het energiebesparende merkteken of het energiebesparende etiket hebben, beter is,Maar wees voorzichtig met niet-milieuvriendelijke delicatessen kast nep milieubescherming delicatessen kast, niet-energiebesparende delicatessenkast nep energiebesparende delicatessenkast, delicatessenkast heeft niet de 3C-certificering ontvangen is ook op de markt te verkopen en zo verder om consumenten te misleiden.Dit is gebaseerd op uw eigen werkelijke behoeften om de grootte van de delicatessen kast redelijk te kiezen.

laatste bedrijfsnieuws over Bij de keuze van de delicatessenkast moet aandacht worden besteed aan de details.  2

Gekookt voedsel kast: standaard luchtgekoelde delicatessen kast, luxe delicatessen kast, T-type delicatessen kast, voordek delicatessen kast.

laatste bedrijfsnieuws over Bij de keuze van de delicatessenkast moet aandacht worden besteed aan de details.  3

gekookte voedingsmiddelen vriezer verdamper selectie, hoge temperatuur gekookte voedingsmiddelen kast om de koeler voor de verdamper te kiezen, die wordt gekenmerkt door een snelle koelsnelheid,maar gemakkelijk vochtverlies veroorzaken van koelopslagproductenHet is een goed thermostaat en kan op tijd worden gekoeld.

laatste bedrijfsnieuws over Bij de keuze van de delicatessenkast moet aandacht worden besteed aan de details.  4

https://www.commercialdisplayfreezer.com/sale-40558652-slachterij-apparatuur-vlees-display-koeler-r404a-deli-verkoelde-showcase.html

 

Deli Showcase van Green&Health

1De kast is hygiënisch, schoon en eenvoudig schoon te maken.

2Om het totale energieverbruik van het product te waarborgen, moeten de windsnelheid en het luchtvolume van de kast gelijkmatiger zijn.Een isolatielaag van 40 mm voorkomt ook het verlies van koude en verbetert de koelcapaciteit.

3. geluidsreductie tot 45 dB.

 

4Het product vertoont uitstekende resultaten dankzij de nieuwe LED-verlichting, een 6500K wit licht display en een ruimte zonder dode hoeken.

5Het apparaat kan worden gebruikt voor het opslaan van gekookt voedsel, vleesproducten, bordvoedsel en ander voedsel in supermarkten, markten en delicatessen.

 

Groen&gezondheidHet bedrijf is al meer dan tien jaar bezig met commerciële koelapparatuur.zodat u de meest betaalbare prijs kunt gebruiken om de meest bevredigende producten te kopen.

De Commissie heeft de Commissie verzocht de volgende maatregelen te treffen:

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Commerciële Vertoningsdiepvriezer Leverancier. Copyright © 2014-2024 commercialdisplayfreezer.com . Alle rechten voorbehoudena.