Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer Het effect van verschillende belangrijke factoren op de koeling van de koelkast
Evenementen
Contacteer ons
86-20-86166280
Contact nu

Het effect van verschillende belangrijke factoren op de koeling van de koelkast

2023-09-29

Het laatste nieuws van het bedrijf over Het effect van verschillende belangrijke factoren op de koeling van de koelkast

Het effect van verschillende belangrijke factoren op de koeling van de koelkast

  • Koelkast koelingseffect van goede en slechte beslissing van de kwaliteit van voedselbehoud, goede kwaliteit koelkast kan ons voorzien van vers voedsel om de fysieke veiligheid van mensen te beschermen,Slechte kwaliteit koelkast leidt vaak tot levensmiddelen vervaldatumHet is dus belangrijk dat wij de problemen van de koelkast zo snel mogelijk aanpakken.

laatste bedrijfsnieuws over Het effect van verschillende belangrijke factoren op de koeling van de koelkast  0

Groen & Gezondheid Koudopslagruimte Materialen: Polyurethaan en metaalplaat

https://www.commercialdisplayfreezer.com/supplier-43309-cold-storage-room

  • Laten we eerst het koeleffect van een aantal belangrijke factoren analyseren:

Ten eerste, of de stroomvoorziening normaal is: over het algemeen is dit soort problemen, de eerste controle is de aansluiting van de stroomvoorziening, of er een probleem is, ongeacht welke elektrische apparaten,De eerste om het probleem te controleren, om met een professionele elektrische pen te controleren, niet met blote handen;

laatste bedrijfsnieuws over Het effect van verschillende belangrijke factoren op de koeling van de koelkast  1

  • Ten tweede, of de compressor goed werkt: de compressor in normale werking zal een klein motor trillingen geluid.of deze buis vast schroeven los, waardoor de hogedrukbuis niet uitlaat, de laagdrukbuis niet zuigt, dus de compressor draait, maar geen koeling.
  • Ten derde, of het koelmiddel is opgebruikt: je kunt de vriezer 3-5 minuten laten draaien, de stroom afsluiten, luisteren of er geluid is van waterstroom.Het betekent dat het koelmiddel in het koelsysteem op is of dat er lekken zijn.Het is ook mogelijk dat de compressor zijn werkvermogen heeft verloren.

laatste bedrijfsnieuws over Het effect van verschillende belangrijke factoren op de koeling van de koelkast  2

  • Ten vierde is de capillaire buis van de vriezer geblokkeerd: de capillaire buis van de vriezer is geblokkeerd waardoor het koelmiddel niet in de verdamper kan komen om warmte te absorberen.De temperatuur van de vriezer blijft dus hoog.. Als de vriezer behoort tot de koude type koelt niet de fout, kunt u controleren of de ventilator van de vriezer is normale werking: open de vriezer vriezer deur,houd de rand van de knop van de kast ingedrukt om te zien of de ventilator werktAls de ventilator niet werkt, koelt de vriezer ook niet af.

Als we vinden door middel van de bovenstaande methoden of niet kunnen repareren van het koeleffect van de vriezer, kunt u alleen beroep op professionele na-verkoop personeel om diensten te verlenen,Ze moeten terug naar de fabriek om de situatie te herstellen.Voor het voedsel dat in de vriezer zit, moeten we het overzetten.

laatste bedrijfsnieuws over Het effect van verschillende belangrijke factoren op de koeling van de koelkast  3

Het gebruik van een koelmachine voor de opslag van voedsel en voor het koelen van voedselproducten in een koelruimte

Koelruimtevan Green&Health
(1) Dubbelgevelde kleurenplaten van staal,als opslagmateriaal worden dubbelgevels roestvrij staal en dubbelgevels geïmprimeerde aluminiumplaten gebruikt om een goed warmte-isolatie-effect en een hoge wattemogelijkheid te behouden..

(2) De uitstekende koelcompressoren van het merk zijn zeer efficiënt, energiebesparend en betrouwbaar.

(3) De opslag maakt gebruik van een zeer efficiënte warmtewisselaar van het aluminiumplaattype met een relatief hoge warmtewisselaar.

(4) De volledig automatische slimme elektronische regelaar heeft functies zoals temperatuurinstelling, temperatuurregeling en automatische ontbossing.

(5) En het heeft vele andere kenmerken zoals meerdere beschermingssystemen, oververhitting, overbelasting,fasesequentie, hoge-lage druk.

(6) De grootte van de koelruimte kan worden aangepast.

 

Green&Health bedrijf is al meer dan tien jaar bezig met commerciële koelapparatuur.zodat u de meest betaalbare prijs kunt gebruiken om de meest bevredigende producten te kopen.https://www.commercialdisplayfreezer.com/

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Commerciële Vertoningsdiepvriezer Leverancier. Copyright © 2014-2024 commercialdisplayfreezer.com . Alle rechten voorbehoudena.