Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer Redenen voor opwarming bij gebruik van koekkasten
Evenementen
Contacteer ons
86-20-86166280
Contact nu

Redenen voor opwarming bij gebruik van koekkasten

2024-03-27

Het laatste nieuws van het bedrijf over Redenen voor opwarming bij gebruik van koekkasten

Redenen voor opwarming bij gebruik van koekkasten

 

 

Het komt vaak voor dat veel handelaren twijfels hebben over het werkingsprincipe van pas gekochte koekkasten bij het gebruik ervan.Is het normaal voor de taart display kast compressor om hete lucht uit te blazenVandaag zal de redacteur met u praten over een aantal redenen waarom de taartkast opwarmt.

laatste bedrijfsnieuws over Redenen voor opwarming bij gebruik van koekkasten  0

 

https://www.commercialdisplayfreezer.com/sale-12432740-r404a-koelmiddel-brood-koek-display-vriezer-grootte-1800-730-1500mm.html

 

1. De koekdisplay-koeler wordt gekoeld door een compressor en de warmte wordt tijdens de koelmiddelcirculatie uit de radiator afgegeven.een lichte opwarming van het broodkastje is een normaal verschijnsel.

 

2. De condensator van de koelkast is de radiator van de koelkast. Als de condensator wordt geblokkeerd door puin, zal dit ervoor zorgen dat de temperatuur van de koelkast niet vrijkomt,wat leidt tot abnormale warmteopwekking.

 

3. Als de omgevingstemperatuur van de koekkas is hoog, zal het ongunstig zijn voor de warmteafvoer, en slechte warmteafvoer zal de displaykas verwarmen.Als de koelkast in een gesloten ruimte met een slechte luchtstroom wordt geplaatst, kan het ook warmte ophopen.

 

4Er moet een redelijke ruimte worden gereserveerd rond de koekkas en het plaatsingsbeginsel van "geen boventoon, geen muur achter" moet worden gevolgd.

 

Onder normale omstandigheden is een lichte opwarming van de koekkast een normaal verschijnsel.Zolang aandacht wordt besteed aan de bovenstaande kwesties tijdens het gebruik en het juiste onderhoud kan zijn levensduur verlengen.

laatste bedrijfsnieuws over Redenen voor opwarming bij gebruik van koekkasten  1

Green&health Refrigeration Equipment Company levert verschillende producten zoals vriezeren, koelkasten, koelkasten, verticale schermkoelkasten, supermarktvrieskasten,Vrieskasten voor het vertonen van ijsVleesvriezer en multi-dek open koeler.

 

 

Taart Display Showcase

 

  1. De taart is gemaakt van kunstmatig marmer, staal, SS en gehard glas.
  2. Het is meestal voor cake/donut/dessert die onder lage temperatuur wordt weergegeven.
  3. Digitale controller voor een gemakkelijke bediening, voorzien van een helder digitaal display.
  4. Elk koekkastje heeft minstens twee glazen lagen.
  5. (Standaard een is twee lagen, extra meer lagen is mogelijk)
  6. De stroomtoevoer is 220V / 50Hz-60Hz, het kan overal ter wereld worden gebruikt.
  7. De achterdeur is gemaakt van strak rubber om koellucht te voorkomen.

 

 

 

 

 

 

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Commerciële Vertoningsdiepvriezer Leverancier. Copyright © 2014-2024 commercialdisplayfreezer.com . Alle rechten voorbehoudena.