Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer Voorzorgsmaatregelen voor het gebruiken van de ontploffingsdiepvriezer
Evenementen
Contacteer ons
86-20-86166280
Contact nu

Voorzorgsmaatregelen voor het gebruiken van de ontploffingsdiepvriezer

2023-02-10

Het laatste nieuws van het bedrijf over Voorzorgsmaatregelen voor het gebruiken van de ontploffingsdiepvriezer

Voorzorgsmaatregelen voor het gebruiken van de ontploffingsdiepvriezer

 

 

 • Het zou vanaf de hittebron moeten worden geplaatst en vrij van direct zonlicht. Omdat de ontploffingsdiepvriezer hitte met de buitenwereld moet ruilen, d.w.z., verdrijf langer de hitte aan de buitenwereld door de condensator, hoger de externe omgevingtemperatuur, langzamer de hittedissipatie, de werktijd van de diepvriezer, verhogen de machtsconsumptie, en het koelingseffect is slecht.

 

 • Het zou in plaatsen met lage vochtigheid moeten worden geplaatst. Diepvrieskabinetsshell, de condensator en de compressor zijn alle metaalmaterialen. Als de luchtvochtigheid te hoog is, zal het deze delen maken de levensduur van het diepvrieskabinet roesten en verkorten. Tegelijkertijd, zal het vochtige en oververhitte milieu de oppervlaktecondensatie van de doos van de ontploffingsdiepvriezer veroorzaken en zal de elektroprestaties beïnvloeden.

 

 • Het zou in een goed-geventileerde plaats moeten worden geplaatst. Als de ontploffingsdiepvriezer van puin volledig, of te dicht is aan de muur, is het niet bevorderlijk voor hittedissipatie zal beïnvloeden het het koelen effect. De hoogste oppervlakte van de ontploffingsdiepvriezer minstens 30CM hoogteruimte moeten zou hebben, en minstens 20CM de ruimte zou aan de rug en beide kanten voor hittedissipatie moeten worden verlaten.

 

 • Het zou op vlakke en stevige grond moeten worden geplaatst en het compressorniveau houden. Dit is niet alleen noodzakelijk voor veiligheid, maar ook staat de compressor toe om regelmatig te werken, verminderend trilling en lawaai.

 

laatste bedrijfsnieuws over Voorzorgsmaatregelen voor het gebruiken van de ontploffingsdiepvriezer 0laatste bedrijfsnieuws over Voorzorgsmaatregelen voor het gebruiken van de ontploffingsdiepvriezer 1

 

Onderhoud van ontploffingsdiepvriezer

 

 

 • De verschijning en de binnenkant van het kabinet zouden goed regelmatig moeten met schoon water worden gewassen, en worden gedesinfecteerd, om de hoogte te verzekeren - kwaliteit van het voedsel en aan de hygiënenormen te voldoen. Het vet in voedsel is een broedplaats voor paddestoelen en bacteriën. Het roestvrije staal, plastic, rubbercomponenten, wordt deze componenten ontworpen om het schoonmaken niet absoluut schoon te maken maar bacteriële vorming te verhinderen. Zo om verontreiniging te vermijden, moeten alle delen in contact met het voedsel grondig worden schoongemaakt en worden gedesinfecteerd.

laatste bedrijfsnieuws over Voorzorgsmaatregelen voor het gebruiken van de ontploffingsdiepvriezer 2laatste bedrijfsnieuws over Voorzorgsmaatregelen voor het gebruiken van de ontploffingsdiepvriezer 3

 

Nota's voor de behandeling van de ontploffingsdiepvriezer

 

 • De maximumneigingshoek van de doos zou niet 45 graden moeten overschrijden, en zou niet horizontaal moeten worden omgekeerd of worden geplaatst, anders zal het de compressor beschadigen of zal de bevroren olie in de compressorstroom in de koelingspijpleiding maken, die het koelingseffect zal beïnvloeden.

 

 • Tijdens vervoer, om slag en hevige trilling te verhinderen, regen en water te verhinderen.

 

laatste bedrijfsnieuws over Voorzorgsmaatregelen voor het gebruiken van de ontploffingsdiepvriezer 4laatste bedrijfsnieuws over Voorzorgsmaatregelen voor het gebruiken van de ontploffingsdiepvriezer 5

 

Eigenschappen van ontploffingsdiepvriezer:

 

1. De deur is self-closing, en de deurpakking kan gemakkelijk vervangen.

 

2. Er is 4 grootte van ontploffingsdiepvriezer: 5 pannen, 8 pannen, 11 pannen, 15 pannen voor uw optie.

 

3. De ontploffingsdiepvriezer houdt de veelzijdige GN1/1-pannen en de de bakkerijdienbladen van 400x600 mm.

 

4. Uitgerust met hoogte zijn de regelbare roestvrij staalvoeten, en de universele gietmachines ook voor een optie.

 

5. Het vergt 240 minuten voor de centrumtemperatuur van bevroren voedsel van +70°C aan -18°C. te koelen.

 

Het vergt 90 minuten voor de centrumtemperatuur van bevroren voedsel van +70°C aan +3°C. te koelen.

 

Het gehele proces van gefaseerde koeling, om ervoor te zorgen dat de voeding van voedsel niet verliest, houdt verse smaak.

 

6. Voltagewaaier: 220~230V50HZ, 110~120V60HZ, 220V60HZ

 

7. De ontploffingsdiepvriezer is uitgerust met een deursensor, zal de ventilator ophouden wanneer de deur, sparen de energie open is.

 

8. Uitgerust met één nauwkeurige de temperatuursonde van de voedselrang. En meer temperatuursondes zijn voor optie.

 

9. De ontploffingsdiepvriezer is uitgerust met de Intelligente thermostaat.

 

10. Veroorzaakte basis op niveau 6 energierendement en voedselveiligheid „HACCP“ norm in Europa.

 

11. Intern en extern is al gebruikt roestvrije staal van de voedselrang „AISI201“ voor deze harder van de ontploffingsdiepvriezer.

 

 

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Commerciële Vertoningsdiepvriezer Leverancier. Copyright © 2014-2024 commercialdisplayfreezer.com . Alle rechten voorbehoudena.