Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer Voorzorgsmaatregelen voor de installatie en het gebruik van koelkasten
Evenementen
Contacteer ons
86-20-86166280
Contact nu

Voorzorgsmaatregelen voor de installatie en het gebruik van koelkasten

2024-04-30

Het laatste nieuws van het bedrijf over Voorzorgsmaatregelen voor de installatie en het gebruik van koelkasten

Voorzorgsmaatregelen voor de installatie en het gebruik van koelkasten

 

 

1De koelcompressor is niet uitgerust met trillingsdemping of heeft een slecht trillingsdempende werking.de totale trillingsreductie-inrichting van de eenheid moet worden geïnstalleerdAls de trillingsreductie niet gestandaardiseerd is of er geen trillingsreductiemaatregelen zijn, zal dit ernstige trillingen van de machine veroorzaken, wat gemakkelijk leidingen kan scheuren, apparatuur kan beschadigen,en zelfs schade aan de machinekamer.

 

 

2Wanneer de koelmiddelleiding van horizontaal naar boven draait, wordt de koelmiddelleiding van de koelmiddelleiding naar boven gedraaid.Het moet in een kleine U-vormige bocht worden gemaakt die eerst naar beneden en dan naar boven hangt.Het kan niet rechtstreeks omhoog worden gedraaid in een hoek van 90 graden, anders kan de olie in het systeem niet goed terug naar de compressor.en een grote hoeveelheid sediment zal zich ophopen in de koude lucht ventilator, waardoor de ventilator en het gehele systeem niet goed kunnen functioneren en zelfs de ventilator en de apparatuur van het apparaat beschadigen.

 

 

3Wanneer de eenheidspuit aan een groep van meerdere compressoren is aangesloten, om de terugbrengende olie gelijkmatig over elke compressor te verdelen, wordt de verwarming van het koelmiddel door de verwarming van het koelmiddel door de verwarming van het koelmiddel door de verwarming van het koelmiddel door de verwarming van het koelmiddel door de verwarming van het koelmiddel door de verwarming van het koelmiddel door de verwarming van het koelmiddel door de verwarming van het koelmiddel.de hoofdleiding moet in de middenpositie van de meerdere machinehoofden worden geplaatst, en vervolgens moeten aan beide zijden een aantal takleidingen worden geplaatst om de terugkeer olie gelijkmatig in meerdere compressor takleidingen te laten stromen.op elke takpijp moet een klep worden geïnstalleerd om het volume van de terugkeer van de olie te regelen;.

 

 

4Als er geen isolatiemateriaal is, zal de koude leiding bij de omgevingstemperatuur bevriezen, wat het koeleffect beïnvloedt, de belasting van het apparaat verhoogt, en de temperatuur van het water verhoogt.en vervolgens de eenheid te hard laten werken, waardoor de levensduur van het apparaat wordt verkort.

 

 

5. regelmatig verschillende technische indicatoren controleren en tijdige aanpassingen maken. de werktemperatuur en druk van het systeem, evenals de hoeveelheid smeerolie en koelmiddel,moet tijdig worden gecontroleerd en aangepast.Het systeem moet automatische bediening en compressor alarmen hebben. Wanneer er een probleem is, zal het een alarmprocedure uitzenden of de compressor automatisch afsluiten voor bescherming.

 

 

6. Onderhoud en onderhoud van het apparaat. Regelmatig de smeerolie en het filter vervangen. Zo nodig koelmiddel toevoegen. De condensator moet te allen tijde worden schoongemaakt en schoon gehouden om stof, modder,of vliegend afval dat het koeleffect kan beïnvloedenHet kan zijn dat de smeerolie na langdurig gebruik bij hoge temperaturen in het systeem veranderingen heeft ondergaan in haar prestaties en mogelijk niet langer in staat is de nodige smeerkracht te leveren.Filters moeten ook regelmatig worden vervangen.

 

Meer informatie over de koelkast klik hier:

 

https://www.commercialdisplayfreezer.com/sale-12081516-customized-easy-assemble-cold-storage-room-for-meat-auto-defrost-type.html

laatste bedrijfsnieuws over Voorzorgsmaatregelen voor de installatie en het gebruik van koelkasten  0

 

 

 

 

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Commerciële Vertoningsdiepvriezer Leverancier. Copyright © 2014-2024 commercialdisplayfreezer.com . Alle rechten voorbehoudena.