Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer farmaceutische Koude Bergruimteinstallatie
Evenementen
Contacteer ons
86-20-86166280
Contact nu

farmaceutische Koude Bergruimteinstallatie

2015-05-14

Het laatste nieuws van het bedrijf over farmaceutische Koude Bergruimteinstallatie

Ten eerste, de koude opslag het opzetten specificatie

 


Ging de bouwwerf, volgens bouwplannen in, bouwcontrole, om installatieplaats (bibliotheeklichaam, de openingsdeur, de evaporator, de gastheren, de condensatoren, de controlesystemen, enz.) te bepalen.

 


  1. Het werkinhoud 1,1 van de vloerinstallatie


  Parterre het nivelleren, begon door vloer, oogst mooie vloer te laden gezet in een prominente plaats, en maakt het vloer en evaporatordrainagesysteem.


  1.2 kwaliteitsvereisten


  Haakt het vlakke, ongelijke materiaal van de vloerinstallatie op het niveau van de vloermat, en tussen de raad en de klink van het raadssluiten, aan de bibliotheek, vlakke oppervlakte, zonder hol gevoel vast. (Merk op dat dit drainagesysteem dat in het noorden als opslaglichaam wordt geïnstalleerd buiten de drainage isolatie vereiste).


  2. Stootbordinstallatie


  2.1 de inhoud van het werk vóór de verkiezing volgens de hoek van de gebiedssituatie, en het plaatsen (d.w.z. het verticale plaat en vloerslot) breidt zich tot beide kanten van deze hoek uit, slechts om zich tussen de sluitenplaat te bevinden en de bevindende raad, ontmoette Li-hoeken op mooie plaats, de raad gezet in een prominente plaats, goed in bijlage aan de kant van de evaporator, de vooruitgang van het afvoerkanaal, buiten de bibliotheekbehoefte om U-bocht en kiezelzuurgel te doen.


 2.2 kwaliteitsvereisten


 Stootbord het opvallende scheept schaven, de bibliotheek geen kuilen, craniofacial vloed van de tribuneplaat met de rechte plaat tussen het verticale plaat eenvormige hiaat, een prominente tribune bij de vloed van de hoekhoek met de vloer in.


 3. De installatie van het dagpaneel


 3.1 het werkinhoud


 Selecteer een hoofd plaatsende dagenhoekplaat en breidt zich eerst het leggen tussen de hoogste plaat en de dagen van de sluitenplaat uit, hoogste plaat en bevinden opvallende endplate om vlot te verzekeren en de installatie aan te halen om bewegingen te verhinderen.


 3.2 de opvallende en mooie dag van kwaliteitsvereisten bij de jury van de dagraad, en de bevindende dag van raadsnaden om klein hiaat tussen de bibliotheek binnen een plaat met platte kop te spoelen.


 4. Na de dag, is de rechte plaat over het algemeen geïnstalleerd, tussen hemel en wijzigt de wetgeving, haken de de wetgevingsvloed met de vloer en het sluiten al klink elkaar vast.


 5. Opgepoetst is de ervaring vereiste geflakkerde bibliotheekraad, die bij wordt geflakkerd, moeten geen glitches ontmoete bibliotheken de plaat van het hoekaluminium, het kiezelzuurgel, en toen het aluminium van de trekkrachthoek trekken, om strakheid te verzekeren.


 6. Na het opzetten van een goede bibliotheek, achter tijd het spelen silicone, vlotte siliconenaad, vlot, kwam de silicone beste strijd in de dag toen vraag het een dagbehandeling om onderbreking te verhinderen iets.


 II. van de de installatiebouw van het koude opslagmateriaal de tekeningen en de specificaties volgens de situatie bij de scène bepaalde materiaalinstallatie.

 


Een evaporator opgezette specificatie

 


 1.1 de installatieinhoud die eerst schroefgaten opheffen een goed begin en een goed van de beginmessing en draad gat, na het beëindigen van tweede gat om de snelle mond verborgen te verhinderen om te blijven, wordt zelf-gemaakt de rug van het evaporatorafvoerkanaal van de rechte plaat geplaatst als 300MM, gat van de het gatendrainage van de evaporator het Verticale drainage en de bevindende raad goed vooruit, het hoogteverschil tussen twee is 250MM, het geval van diepvriezer, elektrische draad binnen het afvoerkanaal door de drainage, drainage de elektrische draad het verwarmen delen, slechts binnen bibliotheekraad 50MM Afdeling, Drainage externe thermische isolatie, koeling zonder elektrische draad, andere hetzelfde uitbreidt.


 1.2 het opheffen de aandacht niet naar de deuren van de evaporatorinham, die op het beste langste eind van de ijskastevaporator hangen, de evaporatorafzet is best niet aan de deur, (de evaporator wordt wordt gerangschikt die te herstellen).


 2. De koude van de de plaatsgastheer van de opslageenhedengastheer de installatiespecificatie van de evaporator zo dicht zoals mogelijk, en het gemakkelijke onderhoud, goede hittedissipatie, zoals de verhuizingsbehoefte om een luifel te installeren, de gastheerbeetjes moeten geplaatste schokbestendige pakkingshoeken, opgezette horizontaal stevig zijn, gemakkelijk geraakt a. te zijn.


 2.1 de condensatorcondensator werd geïnstalleerd van de gastheerplaatsing zo dicht mogelijk, de beste gastheer in het de installatiestandpunt van de gastheer gedeeltelijke condensator met het beste thermische milieu, niet tegen andere de afzetopening van de materiaalzuiging, vooral olieachtig gas, kan de afzet niet en elders tegen het venster (vooral ingezetenen van het venster) en materiaal kortsluiten, gepaste veilige installatie 2M op hoog niveau aan de grond zetten.


 2.2 alle emissies van het messingsmessing werden vereist om dezelfde richting te dragen zoals de de draadisolatie en airconditioning samen met samen verpakte kabelbanden, te proberen om de rechte buis-als en vaste segmenten, van de pijpisolatie en van de pijpisolatie verbindingen met elektrobandadhesie te lopen.


2.3 de draademissies van alle draadbanden behalve gebonden met airconditioning, de behoefte te gebruiken plooiden slang of de buis om te gaan de bescherming van de trogslijtage, temperatuurvertoning is niet mogelijk dicht bij elkaar met de draden van de draadkabel.

 


 III. het koelen Systeemverbinding


 Gepast om een condensator te ontvangen, is een evaporatordruk in de fabriek verzegeld, zodat openend de zak, druk zou moeten hebben, kunt u controleren of bedorven, de messingsfabriek twee stofmaatregelen zou moeten gesloten hebben, zou de bouw aandacht aan om het even welk verzegeld aan waterdicht stof moeten besteden van het ingaan van de buis, condensator (gastheer); de evaporator, messingsverbinding met lassenmethode, zet stevige verschijning om.


 1. Vorm prestaties volgens elke elektrische apparatendraad, draaddiameter om aan de vereisten, de gezamenlijke firma te voldoen, kan de buis niet door provinciale elektroverbinding worden beschermd is correct. De draadkabeldoos in het evaporatorgat, om siliconeverbinding te zijn, steekt dan het geval van meer dan 36V aan het elektro aan de grond zetten, het belangrijkste mechanische en elektrokabinet in elektriciteit vereiste het vijf-draad systeem in drie stadia wordt vereist, moet daar worden aan de grond gezet.


 2. De temperatuur wordt op de dag de raad, de sonde en de de vertoningsbibliotheek van de sondetemperatuur samen bevestigd om de lucht van de evaporatorterugkeer te doordringen, en leeg, thermostaat wordt ontdooien bevestigd op de dag de raad, een andere doordringende lucht van de de evaporatorterugkeer van de sondeopslag, sonde in de vinnen (niet dichtbij de het verwarmen pijpen).


 3. Als de raad niet dag kan worden verheven, zet de thermostaat en van de vorstthermostaat evaporator hierboven vast aan de achterhoek van de bibliotheek, al bedrading van de verbinding, andere.


 Het saldogat (het gelijkmaken klep), installeert niet in een opvallende plaats en bevindt zich de geen hoogte van de afzetplaat van de rechte gedeelteplaat onderaan 200MM gat.

 


 IV. koude het opdragen specificatie


 1. Koelsysteem


 1.1 met N212Kg/cm2 voor systeemlek, zoals 2h kan geen probleem, worden geëvacueerd, 1h geen probleem, dan Freonverpakking toevoegen.


 1.2 geen N2 is geëvacueerde 2h geen probleem, ladend freon 5Kg/het lekvangst van het cm2gas, moeten geen problemen geteste machine zijn.


 1.3 controleer al bedradingskabel is correct, om aan de vereisten te voldoen, de macht wordt controleren bereikt.


 2. Passen het het koelsysteem koelsysteem van het machtsproefsysteem na elke component het functioneren, de draai aan omhoog doorweekte de vloeistof van de supplementenfreon, dan de thermostaat het plaatsen, beëindigingstemperatuur en temperatuur (4 ~ 5 ℃) aan, en namen waar de temperatuur de eindtemperatuur toen de lage drukwaarde, de waarde plaatste van de lage drukbescherming (minder onderbrekingswaarde 0,4 ~ 1,2 Kg/cm2, 0,4 gekoelde koeling, 1,2 Kg/cm2) en differentiële druk (0,5 Kg/cm2) bereikte, is de beschermingswaarde met hoog voltage bij de fabriek geplaatst die bij 25 Kg/cm2 wordt geplaatst, tenzij de speciale omstandigheden niet om worden toegestaan te veranderen, kunnen kunstmatig zijn aanpassen de drukwaarde, controleren hoog en laag kan worden beschermd en, de thermische relaisbescherming aanpassen wordt gedraaid 2,5 keer de nominale stroom, maar ook de behoefte zijn prestaties manueel om te testen.

 


 3. De machine van de machtstest ontdooit systematisch ontdooit tijdopnemers sb3.8-1, aanpast de frequentie van 1-12 keer per dag, per dossier 2h, ontdooit tijd 2-60min, plaats over het algemeen bij elke 4h zodra elke 25min beëindigingstemperatuur ontdooit die bij + 25 ℃ wordt geplaatst, ontdooit controle voor normale bedrijfsvoering van elektrische draad, voert de elektrische draad behoorlijk hitte af.

 


  4. In het geval van een radiator van een gastheer of van de gastheerevaporator niveau van afstanden groter dan 10m, kan de hoogte groter dan 5M aangewezen zijn om bevroren olie toe te voegen.

 


  5. Allerlei gegevens worden geplaatst gezuiverd, en terugstellen dan de start-stop drie keer, controleren of de eenheid kan werken, dan kunt u de klant om te controleren en goedkeuring vragen.

 


  6. Na het bovengenoemde werk, maak binnen en buiten de gezondheidsbibliotheek schoon, vraag de klanteninspectie en de goedkeuring door de ijskast, de handtekeningsbevestiging en de overgave.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Commerciële Vertoningsdiepvriezer Leverancier. Copyright © 2014-2024 commercialdisplayfreezer.com . Alle rechten voorbehoudena.