Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer Opmerkingen over het eerste gebruik van de vriezer
Evenementen
Contacteer ons
86-20-86166280
Contact nu

Opmerkingen over het eerste gebruik van de vriezer

2023-07-31

Het laatste nieuws van het bedrijf over Opmerkingen over het eerste gebruik van de vriezer

Opmerkingen over het eerste gebruik van de vriezer

1, over onze omgang met de vriezer, als de kanteling meer dan 45° is, moet deze meer dan 2 uur statisch zijn voordat u kunt beginnen.Geen kanteling kan worden ingeschakeld na 30 minuten statische elektriciteit, de locatie van de vriezer moet zich op een goed geventileerde plaats bevinden, weg van de muur op minimaal 10 centimeter afstand, zodat het warmteafvoereffect beter is, om de levensduur van de vriezer.Vermijd direct zonlicht, de vriezer moet vlak worden geplaatst.Maar probeer toch vriezers te vermijden die meer dan 45° gekanteld zijn

laatste bedrijfsnieuws over Opmerkingen over het eerste gebruik van de vriezer  0

Green&Health Diepvrieskist Plug-and-Play ontwerp

https://www.commercialdisplayfreezer.com/supplier-43312-chest-deep-freezer

 

2, op de vriezer opslag voedsel, vriezer in de opslag van voedsel voordat, moet leeg lopen voor een bepaalde tijd, zoals de temperatuur in de vriezer wordt verlaagd, en dan in het voedsel, de opslag van voedsel mag niet zijn te veel, probeer de elektrische vriezer lange tijd vollast te vermijden.En niet een keer vol, zoals een tweedeurs vriezer wordt aanbevolen om 4-5 keer te plaatsen, drankjes van boven naar beneden geplaatst.

laatste bedrijfsnieuws over Opmerkingen over het eerste gebruik van de vriezer  1

3, over de kwestie van stroomveiligheid, diepvriezers om een ​​speciaal stopcontact met drie gaten te gebruiken, aparte bedrading om een ​​aardingsdraad te installeren.Stel de aardingsdraad in, kan de water- en gasleidingen niet gebruiken om aardingsdraad te maken, om nog maar te zwijgen van telefoonlijnen en bliksemafleiders;en controleer of de voedingsspanning aan de eisen voldoet.

laatste bedrijfsnieuws over Opmerkingen over het eerste gebruik van de vriezer  2

https://www.commercialdisplayfreezer.com/sale-38137064-sliding-door-r134a-island-freezer-refrigerator-counter-display-case.html

 

 

 

Eilandvriezer van Green&Health

1.De eilandvriezer heeft een compacte structuur, vloeiende lijnen en een luxe uitstraling.

2. Het is een lager energieverbruik in vergelijking met de traditionele open eilandvriezer met luchtkoeling.

3. Plug-and-Play-ontwerp, de winkeleigenaar hoeft alleen stroom te leveren.

4. Varity-combinaties eilandvriezer kan flexibel worden gekozen, de winkeleigenaren gebruiken het in flexibele verhoudingen, afhankelijk van de plaats.

5. Standaard vast met verstelbare kunststof mand, deze kan naar links en rechts worden versteld, optioneel de opslagruimte plannen.

6. Algemeen schuim met cyclopentaan, hoge sterkte, hoge dichtheid, veilig, energiebesparend en mooi.

7.De eilandvriezer heeft een ontwerp met een brede klimaatzone (ST), een breed toepassingsgebied.

 

Het bedrijf Green&Health is al meer dan tien jaar bezig met commerciële koelapparatuur.Wij zijn een professionele fabrikant die service op maat kan bieden, zodat u de meest betaalbare prijs kunt gebruiken om de meest bevredigende producten te kopen.https://www.commercialdisplayfreezer.com/

 

 

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Commerciële Vertoningsdiepvriezer Leverancier. Copyright © 2014-2024 commercialdisplayfreezer.com . Alle rechten voorbehoudena.