Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer Nieuwe aankomst: monoblock systeem + omschakelaarstype koude ruimte!
Evenementen
Contacteer ons
86-20-86166280
Contact nu

Nieuwe aankomst: monoblock systeem + omschakelaarstype koude ruimte!

2022-12-02

Het laatste nieuws van het bedrijf over Nieuwe aankomst: monoblock systeem + omschakelaarstype koude ruimte!

Nieuwe aankomst: monoblock systeem + omschakelaarstype koude ruimte!

 

 

Onze koude opslag keurt monoblock koelingseenheid en omschakelaarstype compressor goed, die is bevorderd en vergelijkbaar geweest met de vorige koude opslag geoptimaliseerd. Neem een blik bij de voordelen van deze koude opslag!

 

laatste bedrijfsnieuws over Nieuwe aankomst: monoblock systeem + omschakelaarstype koude ruimte!  0

 

Eerst en vooral, is het eerste hoogtepunt van deze koude opslag het gebruik van geïntegreerde koelingseenheid, d.w.z., een compacte machine die alle componenten bevat (compressor, condensator, evaporator, controlebord, enz.). Het komt in twee types: muurtype en daktype. De voordelen van deze koelingseenheid zijn gemakkelijk zich te vervoeren en te bewegen, kunnen snel, zeer sparen de de bouwtijd en arbeid worden geïnstalleerd. Wegens zijn gemak, is het meer en meer populair onder gebruikers.

laatste bedrijfsnieuws over Nieuwe aankomst: monoblock systeem + omschakelaarstype koude ruimte!  1

Ten tweede, heeft zijn omschakelaarstype compressor de voordelen van hoog rendement, lage machtsconsumptie, brede koude krachtdekking, temperatuurschommeling met geringe geluidssterkte, kleine, kunnen de hoge betrouwbaarheid en de hoge stability.cold-opslag vrij op foodrefrigeration, het aquatische bevriezen, geneeskunde, bloembehoud, wetenschappelijke onderzoekexperimenten en andere gebieden worden gebruikt.

 

https://www.commercialdisplayfreezer.com/sale-12955571-customized-size-solar-power-chiller-freezer-cold-storage-room-energy-saving.html

 

Tot slot gebruikt onze koude opslag het vuurvaste paneel van de hoge prestaties thermische isolatie, met goede thermische isolatieprestaties, geen verontreiniging, corrosieweerstand en andere voordelen. Deze koude opslag kan de het berijpen situatie volgens de temperatuur van de opslag of verdampingstemperatuur ontdekken, en de het ontdooien procedure ingaan automatisch, om hoge efficiënte en snelle verrichting echt te bereiken.

 

  

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Commerciële Vertoningsdiepvriezer Leverancier. Copyright © 2014-2024 commercialdisplayfreezer.com . Alle rechten voorbehoudena.