Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer Onderhoudsmethode van nutteloos koud kabinet
Evenementen
Contacteer ons
86-20-86166280
Contact nu

Onderhoudsmethode van nutteloos koud kabinet

2023-04-24

Het laatste nieuws van het bedrijf over Onderhoudsmethode van nutteloos koud kabinet

Een nutteloze koude methode van het kabinetsonderhoud

In de winter, voor het koude kabinet, wordt de gebruiksvraag verminderd vergeleken bij de zomer. Vele handelaars zullen het koude kabinet tegenhouden. Zo hoe zouden de nutteloze koude kabinetten correct om de basisfuncties van het koude kabinet om het in de toekomst normaal te gebruiken te verzekeren moeten worden opgeslagen?


1. Sluit de machtsstop van het koude kabinet af en verwijder alle die punten in het koude kabinet worden opgeslagen. Wacht op vorst het smelten. Ben zorgvuldig om een wapen niet te gebruiken wanneer u berijpt. Na de vorst, veeg het koude kabinet van de binnenkant aan de buitenkant met een schoon vod af.
Tegelijkertijd, moeten wij aandacht aan de condensator besteden en de compressor moet niet met water worden gegoten, zodat zo de isolatieprestaties van de elektrische apparaten niet verminderen.

 

laatste bedrijfsnieuws over Onderhoudsmethode van nutteloos koud kabinet  0

 


2. Het koude kabinet wordt niet lange tijd gebruikt. De deurverbinding zou met document of andere dingen moeten worden ingepakt om de deurverbinding te plakken aan het vakje te verhinderen. Tegelijkertijd, pas kalkpoeder op de deurverbinding toe om adhesie te verhinderen.

 

laatste bedrijfsnieuws over Onderhoudsmethode van nutteloos koud kabinet  1

 


3. Pas het temperatuurcontrolemechanisme bij „0 aan“ of „houd“ of „maximum“ (sterk koud punt) op om het temperatuurcontrolemechanisme in de natuurlijke staat te maken en zijn levensduur uit te breiden.


4. Het koude kabinet zou in een geventileerde en droge plaats moeten worden geplaatst om direct zonlicht te vermijden. De parallelle beweging zou moeten worden opgericht wanneer zich het bewegen. Hel niet over om de compressor te verhinderen de cilinder op te stijgen.

 

laatste bedrijfsnieuws over Onderhoudsmethode van nutteloos koud kabinet  2

 


5. Als mogelijk, is het best om het nutteloze koude kabinet te roepen één keer per maand, zodat de compressor na een half uur aan één uur zal worden uitgezet, zodat de compressor van tijd tot tijd zal lopen om de machine te verhinderen te verouderen.

 

laatste bedrijfsnieuws over Onderhoudsmethode van nutteloos koud kabinet  3


Ingaand de winter, kan het nutteloze koude kabinet met de bovengenoemde methodes worden gehandhaafd. Houd niet het onderhoud van het koude kabinet tegen omdat u ophoudt gebruikend het koude kabinet. Slechts kan de aandacht de prestaties van het koude kabinet optimaliseren.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Commerciële Vertoningsdiepvriezer Leverancier. Copyright © 2014-2024 commercialdisplayfreezer.com . Alle rechten voorbehoudena.