Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer Is het mogelijk om commerciële vriezeren 24 uur per dag open te houden?
Evenementen
Contacteer ons
86-20-86166280
Contact nu

Is het mogelijk om commerciële vriezeren 24 uur per dag open te houden?

2023-11-28

Het laatste nieuws van het bedrijf over Is het mogelijk om commerciële vriezeren 24 uur per dag open te houden?

Is het mogelijk om commerciële vriezeren 24 uur per dag open te houden?


Commerciële vriezeren hebben een computer temperatuur regelaar, deze temperatuur regelt vooral de temperatuur in de kast, er zijn twee gemeenschappelijke thermostaat,De eerste is een meer traditionele mechanische, verdeeld in verschillende versnellingen, elke versnelling vertegenwoordigt een temperatuurbereik; de andere is microcomputer temperatuurcontrole, kunt u het temperatuurbereik instellen, de temperatuurcontrole is nauwkeuriger,Het maakt niet uit wat voor, is het om de temperatuur in de koelkast te regelen.

laatste bedrijfsnieuws over Is het mogelijk om commerciële vriezeren 24 uur per dag open te houden?  0

 

Wanneer de temperatuur in de koelkast het bereik van de temperatuurregelaar bereikt, stopt de compressor met werken, wanneer de temperatuur stijgt tot 5 graden boven het ingestelde bereik,De compressor start., is er een temperatuurverschil om de compressor te beschermen. Daarom, de koelkast is niet 24 uur van continu werk, het midden zal rusten, als de deur niet vele malen,het isolatie-effect van de koelkast is goedDe temperatuur in de koelkast zal langzaam stijgen, zodat elektriciteit wordt bespaard.

laatste bedrijfsnieuws over Is het mogelijk om commerciële vriezeren 24 uur per dag open te houden?  1

Veel mensen doen dit, zelfs als de winkel's nachts moet sluiten. Tot de volgende dag dat de winkel open ging, dacht ik dat het elektriciteit zou besparen.Dit bespaart geen elektriciteit., maar zal de werkdruk van de compressor verhogen, de compressor moet werken om de ingestelde temperatuur te bereiken, gemakkelijk om compressor schade veroorzaken.

laatste bedrijfsnieuws over Is het mogelijk om commerciële vriezeren 24 uur per dag open te houden?  2

Als u de koelkast lange tijd, bijvoorbeeld enkele dagen, niet gebruikt, dan is het mogelijk dat de compressor sneller afvalt en de levensduur van de hele machine wordt aangetast.Het is nog steeds goed om te sluiten., anders is er geen noodzaak om opzettelijk uit te schakelen, kunt u in de staat van stroom voor 24 uur.

laatste bedrijfsnieuws over Is het mogelijk om commerciële vriezeren 24 uur per dag open te houden?  3

 

https://www.commercialdisplayfreezer.com/sale-40558652-slachterij-apparatuur-vlees-display-koeler-r404a-deli-verkoelde-showcase.html

 

Deli Showcase van Green&Health

1De kast is hygiënisch, schoon en eenvoudig schoon te maken.

2Om het totale energieverbruik van het product te waarborgen, moeten de windsnelheid en het luchtvolume van de kast gelijkmatiger zijn.Een isolatielaag van 40 mm voorkomt ook het verlies van koude en verbetert de koelcapaciteit.

3. geluidsreductie tot 45 dB.

 

4Het product vertoont uitstekende resultaten dankzij de nieuwe LED-verlichting, een 6500K wit licht display en een ruimte zonder dode hoeken.

5Het apparaat kan worden gebruikt voor het opslaan van gekookt voedsel, vleesproducten, bordvoedsel en ander voedsel in supermarkten, markten en delicatessen.

 

Groen&gezondheidHet bedrijf is al meer dan tien jaar bezig met commerciële koelapparatuur.zodat u de meest betaalbare prijs kunt gebruiken om de meest bevredigende producten te kopen.

De Commissie heeft de Commissie verzocht de volgende maatregelen te treffen:

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Commerciële Vertoningsdiepvriezer Leverancier. Copyright © 2014-2024 commercialdisplayfreezer.com . Alle rechten voorbehoudena.