Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer Inverter type -- Commerciële displaykoelkast
Evenementen
Contacteer ons
86-20-86166280
Contact nu

Inverter type -- Commerciële displaykoelkast

2022-11-23

Het laatste nieuws van het bedrijf over Inverter type -- Commerciële displaykoelkast

Omschakelaarstype -- Commerciële vertoningsijskast

 

     Tegenwoordig, kan de enige functie van koeling en behoud van voedsel aan de behoeften niet meer voldoen van klanten aan ijskasten. Daarom ijskasten met energie - de besparing, de nauwkeurige temperatuurcontrole, levensduur met geringe geluidssterkte, de lange, de luchtgekoelde vorst-vrije en andere gediversifieerde functies hebben de gunst van more and more mensen bereikt. Zo zal deze inhoud twee types van „Commerciële vertoningsijskast introduceren -- Omschakelaarstype“ dat de bovengenoemde functies kan ontmoeten.

 

laatste bedrijfsnieuws over Inverter type -- Commerciële displaykoelkast  0laatste bedrijfsnieuws over Inverter type -- Commerciële displaykoelkast  1

 

  • Wat is een „omschakelaarstype ijskast“?

 

     „Omschakelaarstype de ijskast“ verwijst naar de ijskast met veranderlijke frequentiecompressor met veranderlijke snelheid. Deze compressor kan de snelheid volgens de vereisten van de ijskast automatisch aanpassen. De snelheid van de „vaste frequentieijskast“ wordt bevestigd en kan niet worden aangepast, zodat kan zich het slechts bij frequente aanvang en het tegenhouden van de compressor baseren om het koelen capaciteit te verstrekken. Daarom“ omschakelaarstype de ijskast „is intelligenter!

 

  • Waarom koop een „omschakelaarstype ijskast“?

 

  • Voordeel 1: Energie - besparing en milieubescherming

     „Omschakelaarstype de ijskast“ keurt de technologie van de frequentieomzetting goed om de compressor in het werk nauwkeurig te controleren, zodat het de snelheid volgens de behoeften van de harder of de diepvriezer kan veranderen, zodat de ijskast lage machtsverrichting kan houden. Omdat er geen behoefte is de compressor vaak om te beginnen en tegen te houden, zodat kan het energieverbruik, sparen elektriciteit effectief verminderen en milieu beschermen.

 

  • Voordeel 2: Nauwkeurige temperatuurcontrole

     De kleine temperatuurschommelingen kunnen de versheid van de ingrediënten in de ijskast handhaven. „Omschakelaarstype de ijskast“ op dit doel, door kleine omvang wordt gebaseerd past constant de compressorsnelheid aan, om een constante temperatuurstaat te bereiken die. Daarom verlengt het effectief de versheidstijd van de ingrediënten.

 

  • Voordeel 3: Levensduur met geringe geluidssterkte en lange

     Het ijskastlawaai komt hoofdzakelijk uit compressorverrichting, begin en einde. Omdat de „omschakelaarstype ijskast“ geen frequente opstarten en sluiting vergt, veroorzaakt de ijskast minder lawaai in gebruik en kan vrij stil werken. „Omschakelaarstype de ijskast“ vermijdt constante verrichting, zodat het minder schade aan de compressor en verlengt de levensduur.

 

https://www.commercialdisplayfreezer.com/sale-36220127-2520l-commercial-beverage-cooler-cold-drinks-refrigerator-with-compressor-r404a.html

  • Conclusie: Zouden wij „Omschakelaarstype ijskast“ moeten kopen?

      De gediversifieerde functies van „omschakelaarstype ijskast“ zijn onvergelijkelijk aan die van „vaste frequentieijskast“. om stillere gebruikservaring en beter behoudseffect van voedselingrediënten na te streven, dan „omschakelaarstype de ijskast“ is uw beste keus.

 

Het Green&Healthbedrijf is bezig geweest met commercieel koelingsmateriaal meer dan tien jaar. Wij zijn een professionele fabrikant die de aangepaste dienst kan verlenen, zodat u de meest betaalbare prijs kunt gebruiken om de meest bevredigende producten te kopen.

 

 

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Commerciële Vertoningsdiepvriezer Leverancier. Copyright © 2014-2024 commercialdisplayfreezer.com . Alle rechten voorbehoudena.