Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer In de Zomer, diepvriezer bevroren algemeen hoeveel graden Celsius best is?
Evenementen
Contacteer ons
86-20-86166280
Contact nu

In de Zomer, diepvriezer bevroren algemeen hoeveel graden Celsius best is?

2023-05-02

Het laatste nieuws van het bedrijf over In de Zomer, diepvriezer bevroren algemeen hoeveel graden Celsius best is?

Een diepvriezer bij de juiste temperatuur in de zomer

 

De zomerdiepvriezer het bevriezen is over het algemeen -18℃.
Voor bevroren voedsel, lager de bevriezende temperatuur, zal beter de kwaliteit van voedsel worden gehandhaafd, echter, wij ook moet de economie, lager overwegen de bevriezende temperatuur, groter de machtsconsumptie, hoger de eisen ten aanzien van het bevriezen materiaal, voor het meeste bevroren voedsel, minus 18℃ is de meest economische bevriezende temperatuur na een verscheidenheid van compromissen.

 

Voorzorgsmaatregelen voor diepvriezerplaatsing:


1. Zet het vanaf hittebron en vanaf direct zonlicht. Wegens de behoefte aan hitteuitwisseling met de buitenwereld wanneer het werken, straalt het hitte aan de buitenwereld uit door de condensator.

 

laatste bedrijfsnieuws over In de Zomer, diepvriezer bevroren algemeen hoeveel graden Celsius best is?  0


2, Gezet in de plaats van lage vochtigheid, omdat de ijskast, diepvriezershell, de condensator en de compressor metaalmaterialen zijn, als de luchtvochtigheid te groot is, zullen deze delenroest, de levensduur van de ijskast verkorten maken. Tegelijkertijd, zal het vochtige en oververhitte milieu condensatie op de oppervlakte van de ijskast veroorzaken en zal de prestaties van elektrische apparaten beïnvloeden.

 

laatste bedrijfsnieuws over In de Zomer, diepvriezer bevroren algemeen hoeveel graden Celsius best is?  1


3, gezet in een goed-geventileerde plaats, als de diepvriezer rond het puin, of sluiten ook aan de muur, zijn niet bevorderlijk voor hittedissipatie zullen beïnvloeden het koelingseffect. De hoogste oppervlakte van de diepvriezer zou minstens 30CM hoge ruimte, en de rug moeten worden verlaten en twee kanten zouden minstens 10CM ruimte voor hittedissipatie moeten worden verlaten.

 

laatste bedrijfsnieuws over In de Zomer, diepvriezer bevroren algemeen hoeveel graden Celsius best is?  2


4. De plaats op een vlakke, stevige grond, en houdt het compressorniveau. Dit is niet alleen noodzakelijk voor veiligheid, maar ook staat de compressor toe om trilling en lawaai regelmatig te werken en te verminderen.

 

laatste bedrijfsnieuws over In de Zomer, diepvriezer bevroren algemeen hoeveel graden Celsius best is?  3

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Commerciële Vertoningsdiepvriezer Leverancier. Copyright © 2014-2024 commercialdisplayfreezer.com . Alle rechten voorbehoudena.