Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer Hoe een koelkamer ventileren na installatie?
Evenementen
Contacteer ons
86-20-86166280
Contact nu

Hoe een koelkamer ventileren na installatie?

2023-08-29

Het laatste nieuws van het bedrijf over Hoe een koelkamer ventileren na installatie?

Hoe een koelkamer ventileren na installatie?

Koude opslag is een apparaat dat is ontworpen om artikelen op specifieke temperatuur- en vochtigheidsomstandigheden te bewaren.Ventilatiebehandeling is erg belangrijk bij gebruik van koelopslag.Het belangrijkste doel van ventilatie is om de lucht die de koelcel binnenkomt fris en droog te houden.

laatste bedrijfsnieuws over Hoe een koelkamer ventileren na installatie?  0

Green&Health Backload Displaykoelkast/vriezer

https://www.maoyt.com/test/commercialdisplayfreezer.com/sale-11647436-refrigerated-glass-door-display-chiller-walk-in-refrigerator-cold-room.html

 

1. Het moet duidelijk zijn dat de lucht in de koelcel ook gecirculeerd moet worden.Ventilatie kan vocht, bacteriën en gassen verspreiden die muffe, muffe geuren absorberen die in koelcellen zijn opgeslagen.Soms kan een goede ventilatie de koelapparatuur ook beter laten werken.Daarom is het doel van ventilatie in koelcellen om de lucht te laten stromen en overtollig vocht en smaak te verwijderen.

laatste bedrijfsnieuws over Hoe een koelkamer ventileren na installatie?  1

2, de betaalbare ruimte in de koelopslag moet beperkt worden tot meer dan vijfentwintig vierkante meter, wat de ventilatie effectiever kan maken.Er moet regelmatig frisse lucht in de koelcel worden toegevoegd en tegelijkertijd de kwaliteit van de opgeslagen goederen worden gewaarborgd door overtollig vocht te verwijderen.Voor de koude opslag van de ventilatie moet ervoor worden gezorgd dat tegelijkertijd frisse lucht wordt toegevoegd, het koeleffect van het principe van goede werking van koelapparatuur niet beïnvloedt om ervoor te zorgen dat de temperatuur blijft stabiliseren, de veroorzaakte economische verliezen verminderen door de stijging van de luchttemperatuur.

laatste bedrijfsnieuws over Hoe een koelkamer ventileren na installatie?  2

3, een goede ventilatie kan de efficiëntie van de koelapparatuur helpen verbeteren.De koelapparatuur van de koudeopslag zal warmte produceren.Zonder goede ventilatie zal de warmte zich binnenin ophopen, wat leidt tot een vermindering van de efficiëntie van de apparatuur.Daarom kan het regelmatig controleren van de koelapparatuur en het openen van het ventilatiesysteem de efficiëntie van de apparatuur helpen verbeteren, het energieverbruik verminderen en economische kosten besparen.

laatste bedrijfsnieuws over Hoe een koelkamer ventileren na installatie?  3

4. Vergeet niet om de koude opslag schoon te maken om de effectiviteit van de ventilatie te garanderen.Zorg ervoor dat u de binnenkant van de koelcel en de apparatuur schoon houdt en dat u de filters tijdig vervangt, zodat de ventilatie-werking in de koelcel gewaarborgd blijft.Het regelmatig reinigen en desinfecteren van oppervlakken, muren en vloeren kan de groei van schimmels en bacteriën verminderen.Artikelen die worden opgehangen of opgeslagen, moeten regelmatig worden schoongemaakt om overmatige ophoping van stof of afval te voorkomen.

laatste bedrijfsnieuws over Hoe een koelkamer ventileren na installatie?  4

Regelmatig ventileren is in een koelcel van groot belang.Een goede ventilatie houdt de opgeslagen goederen fris en droog en verhoogt effectief de efficiëntie van de koelapparatuur.Als de apparatuur regelmatig wordt gecontroleerd en gereinigd, kunnen we de levensduur van de apparatuur verlengen en de prestaties van de apparatuur verbeteren om de economische kosten te maximaliseren.Daarom moet de koelopslag tijdens het gebruik regelmatig worden geventileerd om ervoor te zorgen dat de opgeslagen goederen vers en droog zijn, om het effect van koelapparatuur te garanderen en om economische kosten te besparen.

laatste bedrijfsnieuws over Hoe een koelkamer ventileren na installatie?  5

https://www.maoyt.com/test/commercialdisplayfreezer.com/sale-12149663-glass-display-walk-in-chiller-with-ce-certification-for-hypermarket.html

 

Backload displaykoelkast/vriezer van Green&Health

* Kernmateriaal: polyurethaan (PU) dichtheid 43 kg/m3 of hoger

* Oppervlaktemateriaal: Kleur staal, gegalvaniseerd staal, aluminium met reliëf, roestvrij staal

* Deurtype: Schommel (half begraven, volledig begraven deur), handmatige schuifdeur, automatische schuifdeur, slagdeur, oproldeur, enz.

* Paneeldikte: de dikte kan 50 mm, 75 mm, 100 mm, 120 mm, 150 mm, 200 mm zijn, afhankelijk van de verschillende werktemperaturen en de buitenomstandigheden van de omgevingstemperatuur.

* Milieuvriendelijk koelmiddel R404a.De capaciteit kan klein zijn tot 10 kubieke meter, groot tot 20 kubieke meter.

* De temperatuur kan 0 tot 10 °C zijn voor koelopslag, of -20 °C voor diepvriesopslag.

* Display en opslag kunnen ook aan uw behoefte voldoen

Het bedrijf Green&Health houdt zich al meer dan tien jaar bezig met commerciële koelapparatuur.Wij zijn een professionele fabrikant die service op maat kan bieden, zodat u de meest betaalbare prijs kunt gebruiken om de meest bevredigende producten te kopen.https://www.commercialdisplayfreezer.com/

 

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Commerciële Vertoningsdiepvriezer Leverancier. Copyright © 2014-2024 commercialdisplayfreezer.com . Alle rechten voorbehoudena.