Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer Hoe de condensator te repareren en schoon te maken
Evenementen
Contacteer ons
86-20-86166280
Contact nu

Hoe de condensator te repareren en schoon te maken

2024-05-18

Het laatste nieuws van het bedrijf over Hoe de condensator te repareren en schoon te maken

Hoe de condensator te repareren en schoon te maken

 

De condensator is een van de onderdelen die in commerciële koelkasten worden gebruikt.Hoe moeten we het dan schoonmaken??

 

Ten eerste, wat iedereen kan bedenken is zeker ontmantelen en schoonmaken.De eerste reinigingsmethode die we kiezen is om de strekkende delen op de buitenkant van de condensator te ontmantelenHet is echter belangrijk dat we tijdens het ontmantelen voorzichtig zijn om kleine onderdelen niet te beschadigen.

 

Als u denkt dat u de condensator kunt beschadigen tijdens het verwijderen van de externe structuur, kunt u ook kiezen voor een waterpistool voor direct spoelen.tijdens het spoelen met een hoogdrukwaterpistool, moet u het voorblad verwijderen, anders kan direct spoelen de condensator beschadigen als gevolg van overmatige druk,

 

Tijdens het voorbereidingsproces moeten we een doek en een borstel bereiden om het oppervlak van de condensator te schrobben.die ook voorkomt dat tijdens het spoelen met een hogedrukwaterpistool stof direct in het interieur van de onderdelen wordt gespoten.

 

Het belangrijkste is om de druk en de intensiteit tijdens de montage van het waterpistool aan te passen en het van boven naar beneden te spoelen, wat het ook grondiger zal reinigen.

 

 

laatste bedrijfsnieuws over Hoe de condensator te repareren en schoon te maken  0

 

 

Guangdong Green&health Intelligence Cold Chain Technology Co., Ltd.is een professionele fabrikant met meer dan 15 jaar ervaring in het onderzoek en de ontwikkeling van commerciële koelapparatuur.en het geregistreerde kapitaal is 10 miljoen RMB, nu zijn er meer dan 300 werknemers, waaronder 50 senior technisch managementpersoneel.Green&Health is toegewijd om de meest invloedrijke en professionele intelligente koelketen productiebasis in Zuid-China te zijn!
 

 

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Commerciële Vertoningsdiepvriezer Leverancier. Copyright © 2014-2024 commercialdisplayfreezer.com . Alle rechten voorbehoudena.