Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer Hoe te om de koude opslag correct te handhaven?
Evenementen
Contacteer ons
86-20-86166280
Contact nu

Hoe te om de koude opslag correct te handhaven?

2023-02-27

Het laatste nieuws van het bedrijf over Hoe te om de koude opslag correct te handhaven?

Hoe te om de koude opslag correct te handhaven?

 

 

 • Na de koude opslag is onlangs geïnstalleerd of opnieuw gebruikt nadat een gebruik op lange termijn, het uitvoerige testen en het zuiveren zouden moeten worden uitgevoerd. Op voorwaarde dat alle indicatoren normaal zijn, kan het onder de begeleiding van professionele koelingstechnici zijn begonnen.

 

 • Besteed aandacht aan de botsing en het schaven van de de koude opslagraad en verschijning. Omdat het depressie en roest kan veroorzaken, ernstig een kleine waaier van verminderde isolatieprestaties zal veroorzaken.

 

laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om de koude opslag correct te handhaven? 0

 

 • Omdat de geprefabriceerde koude opslag van vele stukken thermische isolatiepanelen wordt gemaakt, zodat is er een bepaald hiaat tussen de panelen. Deze hiaten zullen met dichtingsproduct worden verzegeld om lucht en water te verhinderen binnen te gaan. Zo in het gebruik van wat verzegelende mislukking zouden de delen op tijd moeten worden hersteld, en resoluut het lekkage en het koelen fenomeen elimineren.

 

 • Verhinder ter plaatse hopen van ijs en water. Als er ijs is, gebruik geen harde voorwerpen om schade aan de grond schoon te maken te verhinderen.

 

 • Aanvankelijke verrichtingseenheid: de olieoppervlakte en de olie keren voorwaarde van de compressor terug en de netheid van de olie zou moeten worden waargenomen. Vond dat de olie vuil is of de daling van de olieoppervlakte op tijd zou moeten worden opgelost, zodat zo slechte smering niet veroorzaken.

 

laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om de koude opslag correct te handhaven? 1

 

 • Maak vaak de condensator schoon om het in een goede staat van de hitteoverdracht te houden. De condensator, het schrapen problemen vaak om te controleren, om het stof op tijd te verwijderen. Controle of de motor en de ventilator buigzaam roteren. Als er abnormaal wrijvinggeluid is, zou hetzelfde modellager moeten worden vervangen. Het vuil op het ventilatorblad, rol, zou waterplaat vaak moeten worden verwijderd.

 

 • Voor de evaporator: om het ontdooien vaak te controleren zal de situatie, of ontdooien geschikt en efficiënt is, het koelingseffect beïnvloeden, resulterend in de achtervloeistof van het koelingssysteem.

 

laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om de koude opslag correct te handhaven? 2laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om de koude opslag correct te handhaven? 3

 

 • Neem de werkende status vaak van de compressor waar en controleer zijn uitlaattemperatuur. Tijdens de seizoenverandering, zou de bijzondere aandacht aan de werkende staat van het systeem op tijd moeten worden betaald, en de vloeibare levering en condensatietemperatuur van het systeem aanpassen.

 

 • Luister zorgvuldig aan de compressor, het lopende geluid van de condensatorventilator, gevonden abnormaal op tijd zou moeten worden behandeld. Controleer de trilling van de compressor en de uitlaatpijp.

 

laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om de koude opslag correct te handhaven? 4

 

 • De koelingstechnici zullen de compressor één keer per jaar inspecteren en handhaven. Controleer het olieniveau en de olieverf van de compressor. Als het olieniveau lager is dan 1/2 van de observatiespiegel, zou de oorzaak van de olielekkage moeten worden geïdentificeerd en de smeerolie zou na het oplossen van problemen moeten worden gevuld. Als de olie kleur heeft veranderd, zou de smeerolie volledig volledig moeten worden vervangen.

 

 • Controleer regelmatig of de verbindingspijp op de verbindingspijpen en de klepdelen van de koelingseenheid vast is, en of er koelmiddelenlekkage is (het oliespoor zal in de algemene lekkageplaats verschijnen).

 

 

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Commerciële Vertoningsdiepvriezer Leverancier. Copyright © 2014-2024 commercialdisplayfreezer.com . Alle rechten voorbehoudena.