Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer hoe te om de kabinetten van de Roomijsvertoning te handhaven?
Evenementen
Contacteer ons
86-20-86166280
Contact nu

hoe te om de kabinetten van de Roomijsvertoning te handhaven?

2015-01-24

Het laatste nieuws van het bedrijf over hoe te om de kabinetten van de Roomijsvertoning te handhaven?

hoe te om de kabinetten van de Roomijsvertoning te handhaven? De Green&Healthkoeling heeft een paar punten:

 

 

◆ Na aankoop of vervoer de kabinetten van de roomijsvertoning, zou moeten na de status van 2-6 uren aandrijven. dan 2-6 urenverrichting onder lege doosenvieronment. Nadat de sluiting niet kan onmiddellijk beginnen, wacht vijf minuten of meer, zodat om niet de compressor zo uit te branden.

laatste bedrijfsnieuws over hoe te om de kabinetten van de Roomijsvertoning te handhaven?  0

 

 Tijdens de vertoningskabinetten van het gebruiksroomijs, zal de condensator aan heel wat stof en ander puin worden vastgemaakt, zodat zal het condensator het koelen effect zeer verminderd worden. Dan in de winter, zou de condensator grondig moeten worden schoongemaakt om het te laten werken perfect in de zomer.

 

laatste bedrijfsnieuws over hoe te om de kabinetten van de Roomijsvertoning te handhaven?  1

 

 

◆ maak regelmatig de kabinetten van de roomijsvertoning (schoon elk minstens één keer per maand). Maak de macht schoon, met een mild detergens en water zacht te schrobben, dan bevochtigd met water en het schoonmaken los een af te vegen. Het niet beschikbare detergens, het schuren het poeder, het talkpoeder, het alkalische detergens, het water, de oliën, de borstels en andere het schoonmaken koelden vertoningskabinetten.

 

 

◆ de kabinetten van de roomijsvertoning wanneer niet in gebruik lange tijd, u het machtskoord zou moeten afsluiten, schoon de doos afvegen, om volledig droge binnenkant met de deur te zijn sloten.

 

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Commerciële Vertoningsdiepvriezer Leverancier. Copyright © 2014-2024 commercialdisplayfreezer.com . Alle rechten voorbehoudena.