Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer Hoe te om de levensduur van de ijskast van de supermarktvertoning uit te breiden?
Evenementen
Contacteer ons
86-20-86166280
Contact nu

Hoe te om de levensduur van de ijskast van de supermarktvertoning uit te breiden?

2023-03-17

Het laatste nieuws van het bedrijf over Hoe te om de levensduur van de ijskast van de supermarktvertoning uit te breiden?

Hoe te om de levensduur van de ijskast van de supermarktvertoning uit te breiden?

 

     De supermarkten gebruiken vers-houdt vertoningskabinetten om allerlei goederen te koelen, die winsten kunnen in zekere mate verhogen. De levensduur van een de vertoningskoelkast van het supermarktbehoud, zoals andere dingen, wordt bevestigd van jaren. In het algemeen, de levensduur van een harder van de het behoudsvertoning van de goede kwaliteitssupermarkt, is het bijna in 3-5 jaar. De lengte van de levensduur van de de vertoningskoelkast van het supermarktbehoud is niet alleen verwant, maar ook verwant met zijn eigen kwaliteit met het onderhoud in gewone tijden. Het zorgvuldigere onderhoud aan het vertoningskabinet, meer kan zijn gebruikstijd uitbreiden.

 

laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om de levensduur van de ijskast van de supermarktvertoning uit te breiden? 0

 

Klikt de Multideck open koelere informatie hier:

https://www.commercialdisplayfreezer.com/sale-2160363-right-angle-commercial-open-front-multi-deck-display-chiller-remote-system.html

 

      Zo hoe te om de levensduur van het de vertoningskabinet van het supermarktbehoud uit te breiden? Wat zou u moeten doen? Hier zijn sommige onderhoudsmethodes:

 

 • Na de aankomst van het nieuwe kabinet van de supermarktvertoning, open de doos en controleer dan de willekeurige toebehoren in het kabinet. Controleer de de vertoningsharder van het supermarktbehoud volgens de lijst van de fabrieksverpakking, of de toebehoren behalve het kabinet volledig zijn, en of om het even welke toebehoren in het verpakkingsproces worden weggelaten.

laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om de levensduur van de ijskast van de supermarktvertoning uit te breiden? 1

 

 • Na de aankomst van nieuwe supermarkt gebruikt de vertoningskoelkast, onmiddellijk geen elektriciteit. Ben zeker om de supermarktvitrine voor 30 minuten of een meer dan uur vóór de voeding te houden.

 

 • Na het gebruiken in het kabinet van de supermarktvertoning voor een periode, om zachte doek of spons, onderdompeling in water of zeep (geen corrosieve neutrale schoonmakende agent kan zijn) te gebruiken om de supermarktharder schoon te maken, na het schoonmaken, schoon met droge doek afvegen. Het tijdinterval zou volgens de frequentie van het gebruik van de ijskast van het supermarktglas moeten worden beslist. Het is best om één keer per maand af te vegen en schoon te maken.

 

laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om de levensduur van de ijskast van de supermarktvertoning uit te breiden? 2

 

De multiijskast van de de drankvertoning van glasdeuren

De productinformatie klikt hier: https://www.commercialdisplayfreezer.com/sale-36572217-oem-upright-beverage-chiller-supermarket-display-drink-showcase.html

 

 • De elektriciteitslijn van de koelkast van de supermarktvertoning moet besteden aandacht aan. Gebruik een afzonderlijke en specifieke contactdoos met een veilige en betrouwbare aan de grond zettende draad.

 

 • Alvorens de supermarktijskast te installeren, moeten de handelaars controleren of de voeding met Herz 220V/50 in overeenstemming is. Als het voltage de overeenkomstige norm overschrijdt, moet de automatische regelgever met meer dan 1000W voor veilig gebruik worden geïnstalleerd.

 

laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om de levensduur van de ijskast van de supermarktvertoning uit te breiden? 3laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om de levensduur van de ijskast van de supermarktvertoning uit te breiden? 4

 

 • Als het externe machtskoord van de commerciële vertoningsdiepvriezer het machtskoord moet verlengen, moet de interne diameter van het machtskoord van meer dan 0,75 vierkante millimeter worden gebruikt.

 

 • Wanneer het installeren van de supermarkt zichtbare koeler, zou de aandacht aan reserve genoeg ruimte moeten worden betaald voor hittedissipatie het betere te verzekeren koelen uitvoert.

laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om de levensduur van de ijskast van de supermarktvertoning uit te breiden? 5laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om de levensduur van de ijskast van de supermarktvertoning uit te breiden? 6

Rechte de vertoningsharder/diepvriezer van de omschakelaarsfrequentie

 

 • De condensator zal aan heel wat stof en ander puin, zo het gebruik van het proces van stofdichte maatregelen worden vastgemaakt, maar ook grondig zal schoonmaken regelmatig de condensator.

 

 • De ijskast zou moeten worden geschikt gelijk die misvorming te vermijden door ongelijke kracht van het dek wordt veroorzaakt. In de winkel sluitingstijd, te trekken gelieve neer het nachtgordijn.

 

 • Wanneer de rechte harder niet lange tijd in gebruik is, sluit de machtsstop af. Veeg de schone doos af, en sluit de deur nadat de doos volledig droog is.

 

 

 

 

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Commerciële Vertoningsdiepvriezer Leverancier. Copyright © 2014-2024 commercialdisplayfreezer.com . Alle rechten voorbehoudena.