Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer Hoe te om de kwaliteit van de diepvriezer te onderscheiden?
Evenementen
Contacteer ons
86-20-86166280
Contact nu

Hoe te om de kwaliteit van de diepvriezer te onderscheiden?

2023-04-15

Het laatste nieuws van het bedrijf over Hoe te om de kwaliteit van de diepvriezer te onderscheiden?

Hoe te om de kwaliteit van de diepvriezer te onderscheiden?

 

 

Wanneer wij een ijskast kopen, moeten wij de juiste ijskast door diverse voorwaarden kiezen. Maar heel wat mensen weten niet het hoe te onderscheiden of de kwaliteit van de ijskast goed of slecht is, of het de moeite waard is kopend. Hier zijn sommige manieren u te vertellen apart:

 

De kern van de ijskast is zijn compressor, vergt een ijskast koeling om zich op de compressorverrichting te baseren. Zo kan het belang van de compressor worden verondersteld, zodat als de compressorkwaliteit goed is, is de kwaliteit van de ijskast volledig verschillend. Wij kunnen een paar dalingen van water op de evaporator laten vallen zien of draait het aan ijs in seconden, en of zo, dan dat betekent is de compressor van goede kwaliteit. Green&Health die commerciële diepvriezers koelen keurt beroemde merk en hoog rendementcompressor, met eigenschappen van snelle koeling goed, met geringe geluidssterkte, veilig en stabiel.

 

laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om de kwaliteit van de diepvriezer te onderscheiden?  0

 

De het schuimen laag van de diepvriezer. Het is de isolatielaag van de ijskast. De het schuimen laag met goede kwaliteit kan de koude lucht binnen de ijskast bewaren. Anders, is het gemakkelijk om de airconditioning te lekken, en u kunt niet het voedsel goed koelen. Om te onderscheiden of de schuimlaag goed of slecht is, moet u de te proberen hand gebruiken, goed is een schuim-laag snuifje omhoog zeer echt, is het gewicht ook zeer zwaar, en het behoudseffect, energy-saving effect is beter. De Green&Healthijskast is het gehele polyurethaan die, niet alleen hoog - dichtheid, maar ook brandkast, machtsbesparing en mooi schuimen.

 

laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om de kwaliteit van de diepvriezer te onderscheiden?  1laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om de kwaliteit van de diepvriezer te onderscheiden?  2

 

De evaporator van de ijskast is een zeer belangrijk stuk. De evaporator bepaalt de koelingssnelheid en de behoudskwaliteit van de diepvriezer.① Evaporatorontwerp: het ontwerp van de evaporator moet de verdampingstemperatuur, en de vloeibare temperatuur geven vóór de uitbreidingsklep oververhitten. De evaporator van de alle-koperbuis heeft snelle koeling en sterk behoudseffect. ② koelingscapaciteit: de koelingscapaciteit bepaalt direct het efficiënte verdampingsgebied van de evaporator, namelijk, het aantal vinnen, de grootte en de lengte van de pijp. Redelijker het evaporatorontwerp, beter de koelingsprestaties.

 

laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om de kwaliteit van de diepvriezer te onderscheiden?  3

 

Hoe te om of de ijskast te beoordelen normaal werkt?

 

Neem zorgvuldig de het werk situatie van elke component van de ijskast waar, concentreren zich op het koelingssysteem, elektrosysteem, ventilatorsysteem deze drie delen, om te beoordelen of zij normaal werken.

 

1. Koelingssysteem: neem waar of er barsten, schade, vorst en dauw in het koelingssysteem zijn. Er zijn geen botsing of wrijving tussen koelingspijpleidingen, pijpleidingen en shell, vooral op de lassenplaats van koelmiddelenpijpleiding, is er geen lekkage bij de gezamenlijke verbinding. Om het even welke lekkage zal er olie (er is een bepaalde hoeveelheid koelingsolie) zijn, kan schone zachte doek of zacht document gebruiken om het pijplassen en de gezamenlijke verbinding af te vegen, of er olie is, om waarnemen te beoordelen of er lekkage is.

 

 

laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om de kwaliteit van de diepvriezer te onderscheiden?  4

 

2. Elektrosysteem: neem waar of de zekering van het elektrosysteem wordt gesmolten, of de isolatie van de elektrodraad intact en onbeschadigd is, of de kringsraad gebroken is, of de verbinding, enz. los is. Vooral of de elektroverbinding in goed contact is, zijn de bedradingsschroeven, stoppen gemakkelijk aan het losse resulteren in slecht contact.

 

3. Ventilatiesysteem: neem waar of het scherm van de luchtfilter, de warmtewisselaarrol en de vinnen bovenmatig stof accumuleren. De luchtinham en de luchtafzet zijn gedeblokkeerd. Of de ventilator en de ventilatorbladen normaal werken. enz.

 

laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om de kwaliteit van de diepvriezer te onderscheiden?  5

 

 

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Commerciële Vertoningsdiepvriezer Leverancier. Copyright © 2014-2024 commercialdisplayfreezer.com . Alle rechten voorbehoudena.