Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer Hoe moet men omgaan met het verschijnsel van het bevriezen van het ijs?
Evenementen
Contacteer ons
86-20-86166280
Contact nu

Hoe moet men omgaan met het verschijnsel van het bevriezen van het ijs?

2023-10-12

Het laatste nieuws van het bedrijf over Hoe moet men omgaan met het verschijnsel van het bevriezen van het ijs?

Hoe moet men omgaan met het verschijnsel van het bevriezen van het ijs?

Er zijn veel vriezer in het gebruik van het proces van vorst en vorst, deze situatie is te wijten aan de vriezer ijs blokkering wordt nu veroorzaakt.

Gewoonlijk is het ijs blokkeren falen voornamelijk te wijten aan de tijd dat we het koelmiddel opladen, het koelsysteem voor vacuümdroging behandeling is niet grondig genoeg,of het koelmiddel zelf te veel water bevat. Wanneer de vriezer in werkende staat is, zal de vriezer beginnen te bevriezen vanwege het resterende vocht, u kunt het geluid van koelmiddel circulerend water in de pijp horen.

laatste bedrijfsnieuws over Hoe moet men omgaan met het verschijnsel van het bevriezen van het ijs?  0

Groen & Gezondheid Backload Display koelkast / vriezer

Het is niet mogelijk dat de in de bijlage bij Verordening (EG) nr. 1907/2006 vermelde gegevens worden gebruikt voor de beoordeling van de in de bijlage bij Verordening (EG) nr. 1907/2006 opgenomen risico's.

Na een bepaalde tijd zal het water langzaam uit het koelmiddel blijven, waardoor de capillaire buis verstopt raakt, zodat het koelmiddel de stroom niet kan circuleren,het verlies van koelcapaciteit, wanneer de waterstroom stopt, stijgt de temperatuur, de vorst in de vriezer kamer begon te smelten, die bekend staat als vorst, en dan de cyclus om het bovenstaande proces te herhalen.

laatste bedrijfsnieuws over Hoe moet men omgaan met het verschijnsel van het bevriezen van het ijs?  1

Voor dit falen, hoeven we niet bewust te zoeken meester te repareren, doe-het-zelf oplossing.zodat de ijsblokkade snel gesmolten isDe machine kan na een dergelijke behandeling tijdelijk opnieuw werken.de vacuümbehandeling wordt gebruikt om het te drogen.

laatste bedrijfsnieuws over Hoe moet men omgaan met het verschijnsel van het bevriezen van het ijs?  2

De kwaliteit van de vriezer zelf is de sleutel, maar met het gebruik van een lange tijd, zullen er altijd een aantal kleine problemen, in ons dagelijks leven,we moeten oppassen met het gebruik van de vriezer als er veel plaatsen zijn, meestal onderhoudswerkzaamheden verrichten, kan de levensduur van de vriezer effectief verlengen.

laatste bedrijfsnieuws over Hoe moet men omgaan met het verschijnsel van het bevriezen van het ijs?  3

De Commissie heeft de Commissie verzocht om een aanvullende beoordeling van de in de bijlage bij Verordening (EG) nr. 1225/2009 vermelde maatregelen.

 

Afbeelding van de achterste lading koelkast / vriezer van Green&Health

* Kernmateriaal: polyurethaan (PU) met een dichtheid van 43 kg/m3 of meer

* Oppervlakte materiaal: gekleurd staal, gegalvaniseerd staal, geïmporteerd aluminium, roestvrij staal

* Doortype: schommel (halfbegraven, volledig begraven deur), handmatige schuifdeur, automatische schuifdeur, slagdeur, oproldeur, enz.

* Paneldikte: dikte kan 50 mm,75 mm,100 mm,120 mm,150 mm,200 mm zijn,afhankelijk van verschillende werktemperatuur en buitenomstandigheden van omgevingstemperatuur.

* Milieuvriendelijk koelmiddel R404a.

* De temperatuur kan 0 tot 10 °C zijn voor koelopslag of -20 °C voor diepvriesopslag.

* Display en opslag kunnen ook aan uw behoefte voldoen

Green&Health bedrijf is al meer dan tien jaar bezig met commerciële koelapparatuur.zodat u de meest betaalbare prijs kunt gebruiken om de meest bevredigende producten te kopen.https://www.commercialdisplayfreezer.com/

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Commerciële Vertoningsdiepvriezer Leverancier. Copyright © 2014-2024 commercialdisplayfreezer.com . Alle rechten voorbehoudena.