Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer Hoe kies je een bevredigende open fruitkoeler?
Evenementen
Contacteer ons
86-20-86166280
Contact nu

Hoe kies je een bevredigende open fruitkoeler?

2022-12-16

Het laatste nieuws van het bedrijf over Hoe kies je een bevredigende open fruitkoeler?

Hoe te om een bevredigende fruit open harder te kiezen?

 

Tegenwoordig, neigen more and more grote supermarkten en klein fruitopslag om multidek open harder te gebruiken aan vertoning en fruit te bewaren. Zo, wat zijn de voordelen om een open harder aan vertoningsfruit te gebruiken? En hoe kiezen wij een open harder van uitstekende kwaliteit?

 

laatste bedrijfsnieuws over Hoe kies je een bevredigende open fruitkoeler?  0

 

Voordeel 1: Breid de periode van de fruitversheid uit, verminder het verlies

 

Hoger de omgevingstemperatuur, sterker de fruitademhaling, rijpt sneller het fruit, zo korter de tijd van de fruitopslag. Daarom is de juiste temperatuur belangrijk voor fruitopslag:

 

1) Het gebruik van luchtharder voor koeling kan de ademhaling van vruchten zeer remmen, het metabolische tarief vruchten vertragen, en de opslag en versheidsperiode van vruchten uitbreiden.

 

2) Het kan de originele kleur van het fruit behouden, de heerlijke smaak handhaven en fruitkwaliteit bewaren.

 

Voordeel 2: Verkoop hoogwaardig fruit, de winst van het verhogingsfruit

 

Het algemene seizoengebonden fruit, wordt gebruikt om populariteit aan te trekken, om de hoeveelheid met lage prijs te winnen, is de winstruimte beperkt. Als wij onze winstmarge willen verhogen verder, moeten wij onze producten en diensten verbeteren. Dan, zijn de ingevoerde vruchten, vruchten met giftdoos, geschikt voor vertoning op de openluchtharder. Door de straling en het teruggeven van lichten en omgekeerde spiegel, kan het niveau van de opslag worden verbeterd en de de aankoopwens van klanten kan zeer worden verhoogd.

 

laatste bedrijfsnieuws over Hoe kies je een bevredigende open fruitkoeler?  1

 

Multi het dek open harder van het Green&Healthfruit, met uitstekende kwaliteit om het vertrouwen van vele klanten te winnen.

 

  1. Met temperaturen die zich van 2 tot 8 graden van Celsius uitstrekken, kan de open harder worden gebruikt om vruchten, groenten en dranken te koelen.
  2. Het keurt luchtkoelingskoeling goed, kan snel neer koelen, om ervoor te zorgen dat het kabinet en het voedsel niet berijpen.
  3. De automatische verdamping en drainageeigenschappen vermijden het probleem van bevindend water in het kabinet.
  4. De open koelkast keurt beroemde merk commerciële compressor goed, die de voordelen van energie - besparing, hoog rendement en lange levensduur heeft.
  5. De interne verdampingspijp keurt hoogte goed - de pijp van het kwaliteitskoper, die de goede prestaties van de corrosieweerstand heeft en lekkage en stagnatie in het koelingssysteem kan verhinderen.
  6. Wij beheersen het rijpe het schuimen proces, gebruikend de hoogte - kunnen de kwaliteits grondstoffen, zodat de harder met goed isolatieeffect produceren.
  7. Voorts etc. omvatten zijn voordelen ook grote bergruimte, regelbare plank, energy-saving LEIDENE lampen, intelligent temperatuurcontrolemechanisme.

laatste bedrijfsnieuws over Hoe kies je een bevredigende open fruitkoeler?  2

 

Ons bedrijf verleent de professionele aangepaste die diensten, worden gediversifieerd om aan uw behoeften te voldoen!

 

  

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Commerciële Vertoningsdiepvriezer Leverancier. Copyright © 2014-2024 commercialdisplayfreezer.com . Alle rechten voorbehoudena.