Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer Hoe te om koude kamertemperatuur/controlemechanisme standaardcijfers te veranderen?
Evenementen
Contacteer ons
86-20-86166280
Contact nu

Hoe te om koude kamertemperatuur/controlemechanisme standaardcijfers te veranderen?

2020-04-30

Het laatste nieuws van het bedrijf over Hoe te om koude kamertemperatuur/controlemechanisme standaardcijfers te veranderen?

Sommige klanten van overzee kopen de koude ruimte van ons en installeren goed, maar doen geen het weten hoe te om de standaardcijfers van controlemechanisme te veranderen. Als u een nieuwe controlemechanismedoos krijgt, er 3 zeer belangrijke functies moet zijn standaardcijfers veranderen.

 

1) Op temperaturen. Dat betekent compressoropstarten wanneer de temperatuur de vastgestelde waarde bereikt. Voor diepvriezerruimte, plaatsen wij het gewoonlijk graad -12 en de harder plaatste het 6 graad;

 

2) Van temperaturen. dat betekent compressoreinde die wanneer temprature de vastgestelde waarde bereikt werken. Diepvriezerruimte plaatsen wij het graad -18 of graad -20. De temperatuur verschillend tussen op temperaturen. en van temperaturen. maak tot het 6 graad.

 

3) F2 functie. Dit functiemiddel alarmeert, wanneer de gang in diepvriezertemperatuur de grenswaarde overschrijdt, het zal gillen als ziekenwagenauto.

 

Hoe te om deze drie belangrijke cijfers te plaatsen, te controleren gelieve de video:

 

 


 

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Commerciële Vertoningsdiepvriezer Leverancier. Copyright © 2014-2024 commercialdisplayfreezer.com . Alle rechten voorbehoudena.