Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer Hoe zouden wij de moeten behandelen ijskast die lange tijd niet meer gebruikt is?
Evenementen
Contacteer ons
86-20-86166280
Contact nu

Hoe zouden wij de moeten behandelen ijskast die lange tijd niet meer gebruikt is?

2023-01-06

Het laatste nieuws van het bedrijf over Hoe zouden wij de moeten behandelen ijskast die lange tijd niet meer gebruikt is?

Hoe zouden wij de moeten behandelen ijskast die lange tijd niet meer gebruikt is?

 

Als de ijskast niet lange tijd wordt gebruikt, kunnen de volgende situaties voorkomen:

 

1. Als de ijskast niet lange tijd wordt gebruikt, zullen de bevroren olie en het koelmiddel in de ijskast aan de bodem van de compressor en de pijpleiding worden gedeponeerd. Het koelmiddel is corrosief, en de ijskast zal de corrosie van de pijpleiding wegens het gebrek aan bevroren oliebescherming versnellen, die de interne functie van de ijskast zal beschadigen.

 

2. De smeerolie in de compressorstokken aan de bodem, en alle werkende delen in de machine zijn in een droge toestand. Op dit ogenblik, als de machine wordt gebruikt, zullen de cilinder en de zuiger van de compressor zonder smering werken, die de levensduur van de compressor zal beïnvloeden.

 

laatste bedrijfsnieuws over Hoe zouden wij de moeten behandelen ijskast die lange tijd niet meer gebruikt is? 0

Green&Health hoofdproducten

 

Zo hoe zouden wij moeten behandelen ijskasten die niet lange tijd worden gebruikt?

 

laatste bedrijfsnieuws over Hoe zouden wij de moeten behandelen ijskast die lange tijd niet meer gebruikt is? 1laatste bedrijfsnieuws over Hoe zouden wij de moeten behandelen ijskast die lange tijd niet meer gebruikt is? 2

 

 • Regelmatig opstarten

Men adviseert dat u moet één keer per maand beginnen om het koelmiddel en de bevroren olie in de pijpleiding te recycleren. De voedingtijd zou niet moeten te lang zijn, met 5-8 minuten is aangewezen. Te lang, kan het de temperatuur in de ijskast veroorzaken om te verminderen, nieuwe vorst en gecondenseerd water te veroorzaken, en de vochtigheid van het milieu in de ijskast te verhogen.

 

laatste bedrijfsnieuws over Hoe zouden wij de moeten behandelen ijskast die lange tijd niet meer gebruikt is? 3laatste bedrijfsnieuws over Hoe zouden wij de moeten behandelen ijskast die lange tijd niet meer gebruikt is? 4

 

 • Maak op tijd schoon

Alvorens de diepvriezer disusing, grondig zeker ben schoon u de diepvriezer. Naast het ontdooien van en eenvoudig het afvegen van de binnenmuur, zou de ijskast ook moeten worden schoongemaakt en worden gedesinfecteerd om ervoor te zorgen dat er geen voedselresidu binnen de diepvriezer is.

 

laatste bedrijfsnieuws over Hoe zouden wij de moeten behandelen ijskast die lange tijd niet meer gebruikt is? 5laatste bedrijfsnieuws over Hoe zouden wij de moeten behandelen ijskast die lange tijd niet meer gebruikt is? 6

 

 • Plaats in droge en geventileerde plaatsen

Na het schoonmaken, moet de ijskast in een geventileerd milieu worden geplaatst, de ijskastdeur voor het drogen behandeling openen. Na dat, zet geen voedsel in de diepvriezer om de diepvriezer opnieuw worden vervuild te verhinderen. De ijskastdeur kan niet worden gesloten tot de temperatuur binnen de diepvriezer hetzelfde als de kamertemperatuur is en er niet om het even welke vochtigheid is.

 

laatste bedrijfsnieuws over Hoe zouden wij de moeten behandelen ijskast die lange tijd niet meer gebruikt is? 7laatste bedrijfsnieuws over Hoe zouden wij de moeten behandelen ijskast die lange tijd niet meer gebruikt is? 8

 

 • Maak de verbindingsstrook schoon

Na een periode van gebruik, is de verzegelende strook gewoonlijk niet zeer schoon. Zelfs als onzichtbaar aan het blote oog, zal het door het voedsel in de diepvriezer worden besmet vaak. Zo, vergeet niet om de verbindingsstrook schoon te maken.

 

laatste bedrijfsnieuws over Hoe zouden wij de moeten behandelen ijskast die lange tijd niet meer gebruikt is? 9

De deur van het Green&Healthglas drinkt vertoningskoelkast voor bar

 

Dit hoog-kijkt, wordt commerciële vertoningsharder met hoge capaciteit ontworpen voor bars aan opslag en vertoningsdranken en alcoholische dranken. De ventilator het koelen methode maakt de temperatuur in het kabinet meer eenvormig. Zijn dubbele holle glasdeur wordt gemaakt van high-end ontwasemend glasmateriaal om de goederen getoond duidelijk te maken. De automatische het ontdooien functie bespaart tijd en energie en houdt de harder schoon. Deze dubbel-laag holle structuur heeft het betere effect van de hitteisolatie en kan koude luchtlekkage vermijden. Het regelbare laagrek maakt allerlei dranken kan naar believen worden geplaatst. Deze de drie-kleur van het de ijskastgebruik van de drankvertoning verlichting, die de aangewezen lichte kleur volgens verschillende milieu's kan aanpassen.

 

laatste bedrijfsnieuws over Hoe zouden wij de moeten behandelen ijskast die lange tijd niet meer gebruikt is? 10

laatste bedrijfsnieuws over Hoe zouden wij de moeten behandelen ijskast die lange tijd niet meer gebruikt is? 11

 

Is Intelligent Co. van de de Koude Kettingstechnologie van Guangdong Green&Health, Ltd een professionele commerciële fabrikant van het koelingsmateriaal met meer dan 10 jaar van productieervaring. De fabriek van het bedrijf behandelt een gebied van meer dan 50.000 vierkante meters, met meer dan 200 werknemers, met een aantal geavanceerd productiemateriaal.

 

De belangrijkste producten van het Green&Health-bedrijf omvatten het volgende: de rechte vertoningsharder, de vertoningsdiepvriezer van de glasdeur, multi het dek open harder van het fruitbehoud, het eilanddiepvriezer van de supermarktcombinatie, horizontaal vlees koelde koelkast, de ijskast van de cakevertoning, de showcase van de roomijsvertoning, gekoelde koude opslag, diepvriezer koude ruimte en ander commercieel koelingsmateriaal. De groene producten van de &Healthkoeling worden wijd gebruikt in supermarkten, winkelcomplexxen, gemakopslag, restaurants, hotels, cakewinkels, vleeswinkels en andere commerciële plaatsen.

 

 

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Commerciële Vertoningsdiepvriezer Leverancier. Copyright © 2014-2024 commercialdisplayfreezer.com . Alle rechten voorbehoudena.