Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer Hoeveel kost het om een koude opslagfaciliteit te bouwen?
Evenementen
Contacteer ons
86-20-86166280
Contact nu

Hoeveel kost het om een koude opslagfaciliteit te bouwen?

2023-02-19

Het laatste nieuws van het bedrijf over Hoeveel kost het om een koude opslagfaciliteit te bouwen?

Hoeveel kost het om een koude opslagfaciliteit te bouwen?

 

Vele klanten direct, zal hoeveel het kost vragen om een koude opslag te bouwen? In feite, worden de kosten om een koude ruimte te bouwen beïnvloed door een verscheidenheid van factoren.

 

Product: https://www.commercialdisplayfreezer.com/sale-27170615-customized-size-cold-room-warehouse-cold-storage-fruit-vegetable-icecream.html

 

laatste bedrijfsnieuws over Hoeveel kost het om een koude opslagfaciliteit te bouwen?  0laatste bedrijfsnieuws over Hoeveel kost het om een koude opslagfaciliteit te bouwen?  1

 

 

Eerst en vooral, moeten wij de volgende factoren overwegen: de grootte, gebruik, temperatuur, configuratie van de koude opslag.

 

Gewoonlijk volgens de temperatuurclassificatie, is de koude opslag verdeeld in verse koude opslag (2~8℃), bevroren koude opslag (- 10℃/-18℃), lage temperatuur koude opslag (- 20℃/-23℃), diepvries koude opslag (- 23℃ hieronder).

 

laatste bedrijfsnieuws over Hoeveel kost het om een koude opslagfaciliteit te bouwen?  2laatste bedrijfsnieuws over Hoeveel kost het om een koude opslagfaciliteit te bouwen?  3

 

 

De verse koude opslag is geschikt voor vruchten en groenten, is de bevroren koude opslag geschikt voor bevroren voedsel, is de lage temperatuur koude opslag geschikt om aquatische producten te bevriezen en het vlees van pluimvee, diepvries koude opslag is geschikt voor snelle bevriezende behandeling vóór verse voedselkoeling. Deze elementen hangen van de verzoeken van de klant, slechts op basis van volledig het begrip van de klantenbehoeften af, kunnen wij volgens de daadwerkelijke situatie ontwerpen.

 

laatste bedrijfsnieuws over Hoeveel kost het om een koude opslagfaciliteit te bouwen?  4laatste bedrijfsnieuws over Hoeveel kost het om een koude opslagfaciliteit te bouwen?  5

 

 

Wanneer andere voorwaarden hetzelfde zijn, lager de koude opslagtemperatuur, hoger de kosten. In de selectie van compressormateriaal, is het koelingsmateriaal verdeeld in beroemde ingevoerde compressor en binnenlandse compressor, ingevoerd materiaal met goede kwaliteit en hoge prijs.

 

Bovendien is het ook noodzakelijk om de materialen van de koude opslagisolatie, koelingsuitrusting, koelingspijpen, kleppen, controledoos, draad en andere factoren te overwegen. Een goede regeling van het koude opslagontwerp met de redelijke uitvoerbaarheid van koude opslag, en met de recentere gebruikskosten moeten zou rekening houden. En in het geval van de laagste prijs, om het meest geschikt voor klantenbehoeften van de koude opslag te ontwerpen.

 

laatste bedrijfsnieuws over Hoeveel kost het om een koude opslagfaciliteit te bouwen?  6laatste bedrijfsnieuws over Hoeveel kost het om een koude opslagfaciliteit te bouwen?  7

 

 

De regeling van het koude opslagontwerp niet alleen beïnvloedt de huidige kosten van koude opslag, maar ook beïnvloedt de kosten van recenter gebruik, zoals elektriciteitsverbruik. Het zal ook het lay-outontwerp van de koude opslag, de selectie van het componentenmateriaal, koelmiddel, de selectie van het sandwichpaneel en veel andere details impliceren.

 

Bovengenoemd is de reden voor koude opslagbouw om een professioneel bedrijf, vooral voor grote koude opslag te kiezen, maar ook een sterk bedrijf te kiezen. Verstrekt de Green&Health commerciële koude opslag, door professionele verkopersmededeling, vrij ontwerp en meer detailsgreep. Green&Health is sterktefabrikanten met meer dan tien jaar van ervaring in koude opslagontwerp, installatie, verkoop, leveren wij speciaal allerlei professioneel koelingsmateriaal voor ondernemingen.

 

 

 

 

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Commerciële Vertoningsdiepvriezer Leverancier. Copyright © 2014-2024 commercialdisplayfreezer.com . Alle rechten voorbehoudena.