Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer Hoe demonstreert de cake het werken?
Evenementen
Contacteer ons
86-20-86166280
Contact nu

Hoe demonstreert de cake het werken?

2015-01-16

Het laatste nieuws van het bedrijf over Hoe demonstreert de cake het werken?

Hoe demonstreert de cake het werken?

 

 

Alvorens introduceer hoe showcase het werken koekt, laten wij iedereen weten wat het kabinet van de cakevertoning en de kenmerken is. De cakeshowcase is koelingsmateriaal voor cakevertoning.

 

Voor een verse verscheidenheidsdoeleinden van cake, kunnen de cakekoeling, de cakevertoning, evenals de algemene structuur van het cakekabinet in alle verwijderbare delen, allen met aangemaakt glas worden geïnstalleerd, zodat gewaarborgd is om een goed vertoningseffect te hebben, maar ook dat gebroken gekwetste niet glas verzekeren. Gemakkelijke demontage, vervoer dat, het bewegen zich, etc. glijdt. De kleuren zijn zwarte, witte, rode, en andere kleuren; de materialen zijn marmeren, kleurenstaal, roestvrij staal, aluminium en leer, en andere materialen. De cakeshowcase wordt wijd gebruikt in bakkerij, giftwinkel, een kleine supermarkt, gemakopslag, in de zaken van cake, groenten, dranken, wordt het bier wijd gebruikt.

laatste bedrijfsnieuws over Hoe demonstreert de cake het werken?  0

laatste bedrijfsnieuws over Hoe demonstreert de cake het werken?  1

 

De eigenschappen van de cakeshowcase:

 

 

1, met aangemaakt verwarmd glas, hoogste materialen.

 

2, Gebruikend ingevoerde compressoren, zoals Embraco of facultatieve gemeenschappelijke ondernemingsmerken zoals Konor.

 

3, voltooide functie van cakes, cakevertoning en cakekoeling die freshing.

 

4, met gecombineerde zaken van de vereisten van het reclameontwerp.

 

5. Zodra de het koelen problemen, wij in de kortste tijd moeten herstellen en op de binnenkant van de cake, groenten, dranken, wijn, milt vermijden, en zodat de temperatuur genoeg totstandkoming van significante verliezen lijkt.

 

6, volledig en rationeel gebruik van de unieke ruimte.

 

7, kijken mooie roman, aantrekken aandacht, terwijl het geven van een goede indruk, eten smaak.

 

 

Maar wat de koelingsprincipe van de cakevertoning is?

 

Wij zien vaak in de cakewinkel, maar welk de koelingsprincipe van het cakekabinet het is? Leer het de koelingsprincipe van het cakekabinet energie kan effectief besparen, waarom het niet doen! Werk samen om de van het de koelingsprincipe van het cakekabinet geheimzinnige sluier van het aan het licht te brengen!

 

Cakekabinet het koelen principe:

 

eigenlijk, zijn de cakevertoning en de diepvriezers, ijskasten, het principe van de airconditioningskoeling hetzelfde. de cakeshowcase die over het algemeen R134a-koelmiddel gebruiken, omdat hij verdampingstemperatuur bij luchtdruk van ruwweg 100000Pa -40,8 ℃, natuurlijk, hoge drukkoelmiddel was, wordt de evaporatortemperatuur navenant verhoogd.

 

 

De cakevertoning is over het algemeen ingebouwde compressor, wanneer het compressorbegin, de ultra-low druk de stijging van het koelmiddel veroorzaakt.

 

 

Het gaspedaal is een essentieel ding van motoronderdeel, de rol is hoge druk te maken en het lagedrukkoelmiddel in het koelsysteem tussen hoog en laag afgesneden voltage om te bouwen richt in dat gaspedaal. De stroom van de hoge druklucht in een hypotheek, in dit proces zal spoedig omringd worden door heel wat geabsorbeerde hitte, resulterend in een daling van omgevingstemperatuur.

 

 

De algemene verschillende druk die aan de verschillende verdampingstemperaturen, onder dezelfde druk beantwoorden, als de temperatuur hoger is dan een bepaalde waarde, het koelmiddel is gasachtig; als de waarde onder een bepaalde vloeistof is; als in een bepaalde waarde is de coëxistentie van twee fasen. Er is de druk is hoger, hoger de vloeibaarmakingstemperatuur; in tegendeel, wordt de druk verminderd, dienovereenkomstig zal de verdampingstemperatuur worden verminderd.

 

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Commerciële Vertoningsdiepvriezer Leverancier. Copyright © 2014-2024 commercialdisplayfreezer.com . Alle rechten voorbehoudena.