Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer Hoe handhaven wij commerciële diepvriezers?
Evenementen
Contacteer ons
86-20-86166280
Contact nu

Hoe handhaven wij commerciële diepvriezers?

2022-06-05

Het laatste nieuws van het bedrijf over Hoe handhaven wij commerciële diepvriezers?

Hoe handhaven wij commerciële diepvriezers?

laatste bedrijfsnieuws over Hoe handhaven wij commerciële diepvriezers?  0
 

1. Maak tweemaal de ijskast schoon minstens per jaar. Wanneer het schoonmaken van de ijskast, snijd eerst de voeding af, onderdompelen in water of het schoteldetergens met een zachte doek, schrobt zacht, en dan onderdompeling in water om het detergens af te vegen. Na het schoonmaken, neem stevig de de machtsstop en controle op of het temperatuurcontrolemechanisme in de correcte waaier wordt geplaatst.

 

2. De vinnen van de condensator van de diepvriezer zouden met een borstel moeten worden schoongemaakt om de twee maanden of zo, om het effect van de hittedissipatie te verbeteren.

 

3. Wanneer de toebehoren in het kabinet en schaal vuil zijn, zouden zij moeten met schoon water of detergens worden verwijderd en worden schoongemaakt, en de oppervlakte van elektrodelen zou met droge doek moeten worden afgeveegd.

 

4. Bovendien wanneer de ijskast niet lange tijd wordt gebruikt, zou het van de machtsstop worden afgesloten, het schone kabinet moeten afvegen, en dan de deur sluiten nadat het kabinet volledig droog is.

 

5. Men zou moeten opmerken dat wanneer het ontdooien, het niet mogelijk is om scherpe metaalapparaten zoals schroevedraaier, schopmes en andere voorwerpen te gebruiken in het ontdooien. Wanneer het ontdooien, zal het toevallig de aluminiumvoering van de ijskast vernietigen, resulterend in evaporatorschade en roest, lekkage in het ijskastsysteem, en de ijskast koelt niet.

 

6. Veeg niet het stof op de oppervlakte van commerciële diepvriezers met droge vodden af. Het stof wordt samengesteld uit vezel, zand en kiezelzuur. Vele mensen gebruiken droge vodden om de oppervlakte van commerciële diepvriezers schoon te maken en af te vegen. In feite, zullen deze fijne deeltjes de commerciële oppervlakte van de ijskastverf in de wrijving van afwisselend het afvegen beschadigen.

 

7. Verlaat lange tijd geen commerciële diepvriezers in de zon. Na thermische uitbreiding en samentrekking, zal het de verschijning van commerciële diepvriezers om van vorm veroorzaken uit te gaan, of zelfs de huid te plakken weg, die zeer de levensduur en de schoonheid van commerciële diepvriezers vermindert.

 

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Commerciële Vertoningsdiepvriezer Leverancier. Copyright © 2014-2024 commercialdisplayfreezer.com . Alle rechten voorbehoudena.