Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer Hoe kan de levensduur van de koelkast in de supermarkt verlengd worden?
Evenementen
Contacteer ons
86-20-86166280
Contact nu

Hoe kan de levensduur van de koelkast in de supermarkt verlengd worden?

2023-11-14

Het laatste nieuws van het bedrijf over Hoe kan de levensduur van de koelkast in de supermarkt verlengd worden?

Hoe kan de levensduur van de koelkast in de supermarkt verlengd worden?

 

De nieuwe technologieën zijn gebaseerd op de nieuwe technologieën van de Europese Unie, die in de jaren '60 tot en met '70 in de wereld zijn geïntroduceerd.een koelkast voor conserveringsdisplay in een supermarkt heeft een bepaald aantal jaren over op zijn levensduurIn het algemeen heeft een hoogwaardige conserverings-displaykoeler van supermarkten een levensduur van ongeveer drie tot vijf jaar.regelmatig onderhoud speelt een rol bij het bepalen van de levensduur van een koelkast voor conserveringsdisplay in een supermarktDe levensduur van de beeldkast kan worden verlengd met een voorzichtiger onderhoud.

laatste bedrijfsnieuws over Hoe kan de levensduur van de koelkast in de supermarkt verlengd worden?  0

Informatie over open koelinstallaties met meerdere dekken Klik hier:

De Commissie heeft de Commissie verzocht om een aanvullende beoordeling van de in de bijlage bij Verordening (EG) nr. 1225/2009 vermelde maatregelen.

 

 

Hoe verleng je de levensduur van de conserveringskast van de supermarkt? Wat moet je doen?

 

  • Na de aankomst van de nieuwe vitrine van de supermarkt, open de doos en controleer dan de willekeurige accessoires in de kast.Controleer de supermarkt conservering display koeler volgens de fabriek verpakking lijst, of de toebehoren, met uitzondering van de kast, compleet zijn en of bij het verpakken toebehoren zijn weggelaten.

laatste bedrijfsnieuws over Hoe kan de levensduur van de koelkast in de supermarkt verlengd worden?  1

  • Zorg ervoor dat de vitrine van de supermarkt minstens dertig minuten of een uur van de stroombron is afgesloten.

 

  • Zodra de koelmachine van de supermarkt een tijdje is gebruikt, moet u deze schoonmaken met een zachte doek of een spons die in water of zeep is gedoopt (gebruik nooit een neutrale, bijtende reinigingsoplossing).veeg het schoon met een droge handdoekDe beslissing over de tijdsduur moet gebaseerd zijn op de frequentie waarmee de glazen koelkast van de supermarkt wordt gebruikt.

laatste bedrijfsnieuws over Hoe kan de levensduur van de koelkast in de supermarkt verlengd worden?  2

Koelkast met meerdere glazen deuren voor het weergeven van dranken

Productinformatie klik hier:De Commissie is van oordeel dat de in de eerste alinea van de richtsnoeren vermelde maatregelen in strijd zijn met het beginsel van gelijke behandeling.

 

  • Het is belangrijk dat u aandacht besteedt aan de elektriciteitsleiding van de koelkast, waarbij u gebruik maakt van een afzonderlijke, aangewezen stopcontact en een betrouwbare, veilige aardingsdraad.

 

  • Voor de installatie van de koelkast van de supermarkt moeten de winkeliers ervoor zorgen dat de stroomvoorziening voldoet aan de 220 V/50 HZ-normen.een automatische regelaar met een vermogen van meer dan 1000 W moet worden geïnstalleerd indien de spanning de desbetreffende norm overschrijdt.

 

 

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Commerciële Vertoningsdiepvriezer Leverancier. Copyright © 2014-2024 commercialdisplayfreezer.com . Alle rechten voorbehoudena.