Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer De verwijderingsmethode van het diepvriezerlawaai--Hoe te om de lagere Ijskast van de lawaaidiepvriezer te selecteren?
Evenementen
Contacteer ons
86-20-86166280
Contact nu

De verwijderingsmethode van het diepvriezerlawaai--Hoe te om de lagere Ijskast van de lawaaidiepvriezer te selecteren?

2015-01-20

Het laatste nieuws van het bedrijf over De verwijderingsmethode van het diepvriezerlawaai--Hoe te om de lagere Ijskast van de lawaaidiepvriezer te selecteren?

De verwijderingsmethode van het diepvriezerlawaai--Hoe te om de lagere Ijskast van de lawaaidiepvriezer te selecteren?

 

 

Wij selecteerden zorgvuldig de diepvriezer voor zaken te nemen, onze verkoop te verbeteren en onze markt te verfraaien, maar het Diepvriezerlawaai haalde onze vrede weg, maakt ons een hoofdpijn, omdat het rondom de supermarkt is, de hele tijd ernstig beïnvloedend het gevoel van comsumers, iedereen nood in de diepvriezer voor hoe te om lawaai te elimineren. Hier zijn een paar uiteinden voor u, geloof ik u kunt gebruiken aan.

 

 

Eerst, is het belangrijk om diepvriezer stabiele geland ervoor te zorgen, zou de diepvriezer over het algemeen op een vlakke en vaste grond, voor grote winkelcomplex en supermarkt moeten worden geplaatst. dit punt over het algemeen maakt zich, voor het soort openluchtgebruik van gekoelde kabinetten, diepvriezers van de gemakopslag, vertoningskabinetten, de geplaatste ongerust opslag geen kabinetten, enz. waar onregelmatigheden of beweging vaak, zij meer aandacht zouden moeten besteden. Sommige fabrikanten komt over het algemeen met de benen van de bodemdiepvriezer aanpassen de saldoknop om de minimum omhoog vaste lawaaidiepvriezer aan te passen. Als niet, kan het rubbervoetstootkussen in de ijskast, zodat het lawaai aan een minimum toevoegen.

 

 

Elimineer het lawaai, is het best om resonantie te vermijden. De verbinding tussen buiten de pijp met versterkte doos ergens controleren als los, veroorzakend de compressor om resonantie te veroorzaken, zodat de compressor moet worden bevestigd. Soms zijn een vast basisstootkussen of de motorvloer niet strak, wat plaatcompressor kan temperen die door losse of ongelijke kracht wordt veroorzaakt, nuttig zijn het verbindingsdeel zal aanpassen of aanhalen.

 

 

als de achtergevel van de ijskast beter aan de muur zeer dicht is zorg de muur en de ijskast in een bepaalde neiging ervoor. Het meest aangewezen is 1-3 graden maakt één partij die van koeler groter openen, en de overkant kleiner is, als een trompet. de grotere partij leidt tot meer lawaai, is het beter om het voorwerp onder ogen te zien, is een kleine kant vrij lager lawaai, zou moeten de menigte onder ogen zien.

 

over het algemeen heeft de harder van de supermarktdiepvriezer twee types.one is systeem met alle accomodatie en een andere is ver systeem.

 

het systeem met alle accomodatie kan wat lawaai door bovengenoemde tips.but verminderen bijvoorbeeld het open type het zuivelchiller.the-vermogen van compressor zeer big.that zal creëren lawaaiunavoid is.

 

laatste bedrijfsnieuws over De verwijderingsmethode van het diepvriezerlawaai--Hoe te om de lagere Ijskast van de lawaaidiepvriezer te selecteren?  0

 

het verre systeem zette de compressor buiten het kabinet, dat van binnenuit beweging het lawaai aan buiten de ruimte bedoelt. maak stil de supermarkt zijn.

 

laatste bedrijfsnieuws over De verwijderingsmethode van het diepvriezerlawaai--Hoe te om de lagere Ijskast van de lawaaidiepvriezer te selecteren?  1

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Commerciële Vertoningsdiepvriezer Leverancier. Copyright © 2014-2024 commercialdisplayfreezer.com . Alle rechten voorbehoudena.