Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer Acht belangrijke oorzaken van motoruitbranding in koelcompressoren
Evenementen
Contacteer ons
86-20-86166280
Contact nu

Acht belangrijke oorzaken van motoruitbranding in koelcompressoren

2024-04-25

Het laatste nieuws van het bedrijf over Acht belangrijke oorzaken van motoruitbranding in koelcompressoren

Acht belangrijke oorzaken van motoruitbranding in koelcompressoren

Als de centrale energiebron van het airconditioningssysteem,de normale werking van de airconditioningcompressor speelt een beslissende rol in de efficiëntie en levensduur van het gehele airconditioningssysteemIn de praktijk is het verbrandingsprobleem van airconditioningcompressoren echter vrij gebruikelijk en zijn de oorzaken divers en complex.Hieronder volgt een gedetailleerde uitleg van de acht belangrijkste oorzaken van uitputting van de compressor van de airconditioning:

 

1. Frequente start van de compressor van de airconditioning: Hoewel er gebruik wordt gemaakt van een startcircuit met een stap naar beneden, wordt de startcircuit van de airconditioningcompressor in de eerste plaats door de compressor van de compressor van de airconditioning ingesteld.de beginstroom van de compressor voor airconditioning zal nog steeds de nominale waarde met meerdere malen overschrijdenAls de temperatuurinstelling van de airconditioner onredelijk is, zoals te lage koeling of te hoge verwarming, wordt de motor met een snelheid van 0,15 °C verwarmd.het zorgt ervoor dat de compressor vaak begint en stopt, waardoor de levensduur ervan sterk wordt verkort.

 

2Onstabiele voedingsspanning: wanneer de kwaliteit van de voedingsbron slecht is en de spanning te hoog of te laag is, heeft dit een negatieve invloed op de motor van de airconditioningcompressor.Vooral wanneer de werkspanning het nominale bereik van de compressor overschrijdt, motoren die langdurig in een inefficiënte en oververhitte toestand verkeren, zijn gevoelig voor een afname van de isolatieprestaties, en de wikkels kunnen door oververhitting verbranden.driefasige spanning of stroom onevenwichtigheid kan ook motorverliezen (ijzer- en koperverliezen) verhogenEen tekortkoming van de oververhittingsbescherming kan leiden tot uitbranding van de motorisolatie, wat uiteindelijk tot kortsluiting van de spoel kan leiden.

 

3Onvoldoende reinheid van het koperen luchtconditioneringspijpsysteem: indien het systeem vocht bevat, zal dit leiden tot een afname van de isolatieprestaties van de compressie motor.Na hoge en lage temperatuurcyclusveranderingenHet gebruik van een koelmiddel, water, koelmiddel en koelolie zal zuurstoffen produceren die de isolatielaag van de motor zullen corroderen.er is een risico dat de motor van de airconditioningcompressor verbrandt.

 

4De roterende onderdelen van de airconditioningcompressor zitten vast: Wanneer de roterende onderdelen vastzitten, kan de motorbescherming niet goed werken.de compressormotor kan door overbelasting uitbranden.

 

5Onvolledige reiniging van het koelsysteem: voor koelsystemen met airconditioning die eerder last hebben gehad van uitbranden van de compressor,het is noodzakelijk om ze grondig te reinigen voordat ze worden vervangen door nieuwe compressorenAls sterke zure stoffen die tijdens het verbrandingsproces van de oorspronkelijke compressor zijn ontstaan, in het systeem blijven,Deze zure residuen zullen de isolatielaag van de nieuwe compressormotor na de werking van de nieuwe compressor corroderen., wat leidt tot verdere verbranding.

 

6- Onvoldoende koeling van de compressor van de airconditioning: een onjuiste beheersing van oververhitte teruglucht in het airconditioning systeem leidt tot een hoge terugluchttemperatuur of een laag terugluchtvolume;het onmogelijk maken dat de compressormotorspoel effectief wordt gekoeldDeze situatie komt vaker voor bij luchtgekoelde warmtepompeenheden, en een hoge retourluchttemperatuur kan ook tot een hoge uitlaattemperatuur leiden, wat tot een reeks compressorproblemen leidt.

 

7- fabricagefouten van compressoren voor airconditioning: indien de motor kort na het gebruik van de airconditioner uitbrandt,Er kunnen problemen met de proceskwaliteit optreden tijdens het productieproces van de compressor.

 

8. Fout in de startcontactor van de airconditioningcompressor: De startcontactor is een belangrijk onderdeel om de veilige en stabiele start van de airconditioningcompressor te garanderen.Wanneer de contactweerstand te hoog is of gesinterd, kan het een kortsluiting van de motor veroorzaken, wat kan leiden tot uitputting van de motor; bovendien kan slecht circuitcontact ook leiden tot overmatige startstroom,die de compressor van de airconditioning gemakkelijk kan ontvlammen en verbranden door de onmiddellijke sterke stroominslagDaarom is het van cruciaal belang dat de startcontactor en de bijbehorende circuits in goede staat zijn om uitputting van de compressor te voorkomen.

 

laatste bedrijfsnieuws over Acht belangrijke oorzaken van motoruitbranding in koelcompressoren  0

 

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Commerciële Vertoningsdiepvriezer Leverancier. Copyright © 2014-2024 commercialdisplayfreezer.com . Alle rechten voorbehoudena.