Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer Veel voorkomende problemen met koelopslag
Evenementen
Contacteer ons
86-20-86166280
Contact nu

Veel voorkomende problemen met koelopslag

2024-05-09

Het laatste nieuws van het bedrijf over Veel voorkomende problemen met koelopslag

Veel voorkomende problemen met koelopslag

 

 

1.Installatieomgeving en onderhoudsvraagstukken van luchtkoelers.de luchtkoeler in de buurt van de koelruimte is gevoelig voor condensatie en vorstHoewel de luchtkoeler regelmatig automatisch kan opwarmen en ontdooien, is de openingstijd te lang als de deur te vaak wordt geopend.en de warme lucht stroom binnen voor een lange tijd en in grote hoeveelheden, zal het ontdooiende effect van de ventilator slecht zijn, omdat de ontdooiingstijd van de luchtkoeler niet te lang mag zijn, anders zal de koelingstijd relatief worden verkort,het koeleffect zal slecht zijn, en de opslagtemperatuur kan niet gegarandeerd worden.

 

 

2.Het drainageprobleem van gesmolten water tijdens het ontdooien van de luchtkoeler. Dit probleem is gerelateerd aan de ernst van de vorming van vorst.een grote hoeveelheid condenswater zal onvermijdelijk worden gegenereerdAls er onderin goederen zijn opgeslagen, kan de ventilator de wateropvang niet weerstaan en is de afvoer niet glad, waardoor er lekken uitvloeien en naar de grond binnen het magazijn stromen.Ze zullen de goederen in zuigen.In dit geval kunnen dikkere leidbuizen worden geïnstalleerd om condensat te verwijderen.

Sommige luchtkoelers hebben het probleem water uit de ventilator te blazen en het op de voorraad in het magazijn te sproeien.Dit is ook een probleem van de vorming van ventilatorvriezen in warm- en koude uitwisselingsomgevingen, vooral als gevolg van het condenswater dat door de ventilatorbladen in de hete omgeving wordt gegenereerd, in plaats van het ontdooiende effect van de ventilator zelf.

 

 

3Het probleem met de condensator motor en de verwarmingsbuizen van de koelventilator.Ventilatormotoren die lange tijd in een omgeving met hoge temperaturen draaien, kunnen storen en beschadigd rakenAls het belangrijk is om de temperatuur in de koelruimte te bewaken, is het noodzakelijk om kwetsbare onderdelen tijdig te repareren.

 

 

4.temperatuur en koelkamerdeurproblemen. de grootte van een koelkamer, de hoeveelheid voorraad, het aantal geopende deuren, het tijdstip en de frequentie van het openen en sluiten van deuren,de frequentie van de in- en uitloging van de voorraad, en de doorvoer van goederen zijn allemaal factoren die van invloed zijn op de temperatuur in het magazijn.

het ontwerp en de constructie van de koelruimte, alsmede de plaatsing en de hoeveelheid koelruimte-deuren,moet volledig worden ingericht op basis van de voorraadniveaus en de frequentie van het openen en sluiten van de deuren- koelopslagruimten moeten ook op redelijke wijze worden gebruikt overeenkomstig de ontwerpspecificaties, en mogen de ontwerpprocedures en de werkelijke toestand van de faciliteiten niet negeren;de voorraad blindelings vergroten en de omzet van goederen verbeterenDe Commissie heeft in haar advies van 15 juni 1979 een voorstel ingediend voor een richtlijn betreffende de onderlinge aanpassing van de wetgevingen van de Lid-Staten inzake de onderlinge aanpassing van de wetgevingen van de Lid-Staten inzake de onderlinge aanpassing van de wetgevingen van de Lid-Staten inzake de onderlinge aanpassing van de wetgevingen van de Lid-Staten inzake de onderlinge aanpassing van de wetgevingen van de Lid-Staten inzake de onderlinge aanpassing van de wetgevingen van de Lid-Staten inzake de onderlinge aanpassing van de wetgevingen van de Lid-Staten inzake de onderlinge aanpassing van de wetgevingen van de Lid-Staten inzake de onderlinge aanpassing van de wetgevingen van de Lid-Staten inzake de onderlinge aanpassing van de wetgevingen van de Lid-Staten inzake de onderlinge aanpassing van de wetgevingen van de Lid-Staten inzake de onderlinge aanpassing van de wetgevingen van de Lid-Staten inzake de onderlinge aanpassing van de wetgevingen van de Lid-Staten.

 

 

5.Brandveiligheidsproblemen in koelruimten. Koelruimten zijn over het algemeen ongeveer minus 20 graden Celsius, en vanwege de lage omgevingstemperatuur is het niet geschikt om brandsprinklersystemen te installeren.,Hoewel de omgevingstemperatuur van een koelruimte laag is, kunnen er bij brand brandbare materialen in het magazijn aanwezig zijn,Vooral voorraad die vaak in kartonnen en houten dozen wordt verpaktDaarom is het brandgevaar in koelkamers ook zeer hoog en moeten roken en vuur in koelkamers strikt verboden zijn.de luchtkoeler en de elektrische doos, stroomkabel en elektrische verwarmingsbuis moeten eveneens regelmatig worden gecontroleerd om brandgevaren door elektriciteit te voorkomen.

 

 

6De condensator wordt over het algemeen op het dak van buitengebouwen geïnstalleerd.de temperatuur van de condensator zelf is erg hoogAls er veel warme weersomstandigheden zijn, wordt de werkdruk van de eenheid verhoogd.een koelruimte kan worden toegevoegd op het dak condensatie om zonlicht te blokkeren en de temperatuur van de condensator te verlagen, om de druk van de machine te verlagen, de apparatuur van het apparaat te beschermen en de temperatuur van de koelruimte te waarborgen.indien de capaciteit van de eenheid voldoende is om de temperatuur van het magazijn te waarborgen, is het ook mogelijk om geen koelschuur te bouwen.

 

 

7- het probleem van het lage rendement van de compressor: door de langdurige werking van de compressor worden de cilindervoer, de zuigerringen en andere onderdelen ernstig versleten,die resulteert in een verhoogde vrijheid en een overeenkomstige afname van de afdichtingsprestatiesAls gevolg hiervan neemt de gastransmissiecoëfficiënt van de compressor ook af, wat leidt tot een afname van de koelcapaciteit.De koelcapaciteit van de compressor kan ruwweg worden bepaald door de zuig- en ontladingsdruk te observerenAls de koelcapaciteit van de compressor afneemt, is de gebruikelijke methode het vervangen van de cilindervoer en de zuigerringen van de compressor.

 

 

8Er is een probleem van overmatige lucht of koelolie in de verdamper van de koelkamer.Eenmaal een grote hoeveelheid koelolie aan het binnenste oppervlak van de warmteoverdrachtbuis van een koelopslagverdamper is bevestigd, zal de warmteoverdrachtscoëfficiënt afnemen. Evenzo zal het warmteoverdrachtsgebied van de verdamper afnemen als er meer lucht in de warmteoverdrachtsbuis is,en de warmteoverdracht zal ook aanzienlijk afnemenDaarom is het in de dagelijkse bedrijfsvoering en het onderhoud van het magazijn een belangrijke factor om de temperatuur in de opslagruimte te verminderen.aandacht moet worden besteed aan het tijdig reinigen van de olie vlekken op het binnenste oppervlak van de verdamper warmteoverdracht buis en het lozen van de lucht in de verdamper.

 

 

9.Onjuiste inrichting of verstoptheid van de gasklep in de koelruimte, alsmede problemen met een overmatige of onvoldoende koelmiddelstroom.de koelmiddelstroom is te hoog, en de verdampingsdruk en de temperatuur ook toenemen, en de snelheid van de temperatuurverlaging in het magazijn zal vertragen;wanneer de gasklep te klein of geblokkeerd wordt geopend, neemt de koelmiddelstroom ook af, neemt de koelcapaciteit van het systeem ook af, en zal de snelheid van temperatuurdaling in het magazijn ook vertragen.

 

In het algemeen kan de koelmiddelstroom van de gasklep worden bepaald door de verdampingsdruk, de verdampingstemperatuur en de vorming van vorst in de zuigpijp te observeren.

 

Blokkering is een belangrijke factor die van invloed is op de koelmiddelstroom en de belangrijkste oorzaken van blokkade van de gasklep zijn blokkade door ijs en blokkade door vuil.

De ijsblokkering wordt veroorzaakt door het slechte drogeffect van de droger, aangezien het koelmiddel water bevat.en het water in het koelmiddel bevriest tot ijs., het gat van de gasklep blokkeren.

Een vuile verstopping wordt veroorzaakt door de ophoping van een grote hoeveelheid vuil op het inlaatfilterscherm van de gasklep, waardoor de koelmiddelstroom wordt belemmerd en een verstopping ontstaat.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Commerciële Vertoningsdiepvriezer Leverancier. Copyright © 2014-2024 commercialdisplayfreezer.com . Alle rechten voorbehoudena.