Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer Vriesbehandelingen voor commerciële doop
Evenementen
Contacteer ons
86-20-86166280
Contact nu

Vriesbehandelingen voor commerciële doop

2023-09-29

Het laatste nieuws van het bedrijf over Vriesbehandelingen voor commerciële doop

Vriesbehandelingen voor commerciële doop

Met de verbetering van de levensstandaard van de mensen, mensen meer aandacht besteden aan voedsel, niet vers voedsel in het algemeen niet gaan om voedsel te kopen, of het wordt vervoerd en opgeslagen in een bepaalde periode,De ontwikkeling van de koelketen van het vervoer en de commerciële vriezer. Voedsel bij lage temperaturen kan goed worden bewaard, mensen zullen in staat zijn om vers voedsel te eten, moet worden opgemerkt dat de vriezer zal verschijnen na een lange tijd na het gebruik van vorst verschijnsel,de algemene vorstlaag bereikt 5 mm dik als we ermee moeten omgaan.

laatste bedrijfsnieuws over Vriesbehandelingen voor commerciële doop  0

1, de eerste commerciële vriezer thermostaat knop draait naar de "koelste" versnelling, laat de commerciële vriezer draaien voor ongeveer 20 minuten, zodat de commerciële vriezer voedsel heeft een lagere temperatuur,de doos met eten uit, en trek dan de stroomkabel los.

laatste bedrijfsnieuws over Vriesbehandelingen voor commerciële doop  1

Groene & Gezondheid Freezer Display Koelkast -22 ~ -18 Celsius.

https://www.maoyt.com/test/commercialdisplayfreezer.com/supplier-43299-commercial-display-freezer

 

2, met een deel van de betere warmteoverdracht van het apparaat geladen met gekookt water, zoals metalen lunchbox, zal worden geïnjecteerd in het gekookte water geplaatst in de kast,wacht ongeveer 30 minuten of zo om het gekookte water te vervangenGebruik dan een schone droge handdoek om de watervlekken te vegen.

laatste bedrijfsnieuws over Vriesbehandelingen voor commerciële doop  2

3, voor een aantal van de moeilijker vorst positie kunnen we gebruik maken van warme handdoeken voor de handbehandeling, sommige mensen gebruiken een haardroger, maar het wordt niet aanbevolen dat u een haardroger te gebruiken,omdat de temperatuurregeling van de haardroger niet goed is, wanneer de temperatuur te hoog is, is het gemakkelijk om vervorming in de koelkast te veroorzaken.

laatste bedrijfsnieuws over Vriesbehandelingen voor commerciële doop  3

4Het ijsblok aan de muur van de vriezer begint als geheel af te vallen, en de kurkschaaf verwijdert voorzichtig de overgebleven ijs en veegt tenslotte alles af met een schone handdoek.Naast kunstmatige ontdooiing, kunnen commerciële vriezeren ook worden gereinigd, wat de levensduur en de gezondheid van commerciële vriezeren verlengt.

laatste bedrijfsnieuws over Vriesbehandelingen voor commerciële doop  4

Vrieskas vorst zal de temperatuur in de kast niet kunnen vallen, waardoor het koelprestatievoordeel van de vriezer sterk wordt verminderd, het stroomverbruik toeneemt,Dit betekent dat de werktijd van de compressor langer blijft.Daarom moeten wij, wanneer de vorsttoestand ernstig wordt, op tijd ingrijpen.

laatste bedrijfsnieuws over Vriesbehandelingen voor commerciële doop  5

De Commissie is van oordeel dat de in de eerste alinea van de richtsnoeren vermelde maatregelen in overeenstemming zijn met de in de eerste alinea bedoelde criteria.

Vrieskas van Green&Health

 

1Hoog efficiënte Amerikaanse merk Copeland compressor met R404a koelmiddel.

250 mm polyurethaan isolatie.

3Een zuivere koperen condensator en verdamper.

4Drie keer verwarmde glazen deur zonder mist.

5Zelf sluiten deur, veel energie besparen.

6.Eerste klasse ventilatormotor, 2000 rpm, efficiënt in de opwarming van de lucht en koude lucht in condensator en verdamper

7- Een speciale transformer, kan passen in Spanje spanning en frequentie.

8De temperatuur is -22 tot 18 graden.

9Omringd door dubbel isolerend glas, houd transparante visuele effect.

 

Green&Health bedrijf is al meer dan tien jaar bezig met commerciële koelapparatuur.zodat u de meest betaalbare prijs kunt gebruiken om de meest bevredigende producten te kopen.https://www.commercialdisplayfreezer.com/

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Commerciële Vertoningsdiepvriezer Leverancier. Copyright © 2014-2024 commercialdisplayfreezer.com . Alle rechten voorbehoudena.