Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer Gids voor het kopen van koekdisplays
Evenementen
Contacteer ons
86-20-86166280
Contact nu

Gids voor het kopen van koekdisplays

2024-06-28

Het laatste nieuws van het bedrijf over Gids voor het kopen van koekdisplays

Gids voor het kopen van koekdisplays

 

 

Als een ster onder desserts, is de schoonheid en versheid van cakes cruciaal om klanten aan te trekken.vereist een zorgvuldige selectieIn de volgende gids worden de belangrijkste punten beschreven die u bij de aankoop van een koekkast moet overwegen, zodat u de meest geschikte kunt kiezen.

 

Informatie over het product:

 

https://www.commercialdisplayfreezer.com/sale-45574522-led-zwart-wit-glas-dessert-cake-display-vriezer-met-danfoss-compressor.html

  • Grootte en capaciteit

Denk aan de ruimte in de winkel: Kies eerst een koelkast met een passende grootte, afhankelijk van de werkelijke oppervlakte en de lay-out van uw winkel.Een te klein bedrijf zal de producten niet volledig kunnen laten zien..

 

Schatting van de weergave: Schatte de capaciteit die nodig is voor de vitrine op basis van het aantal per dag verkochte koeken.

 

laatste bedrijfsnieuws over Gids voor het kopen van koekdisplays  0

 

  • Materiaal en uiterlijk

 

Materiaalkeuze: De voorkeur wordt gegeven aan kwalitatief hoogwaardig roestvrij staal of glasmateriaal, roestvrij staal is corrosiebestendig en makkelijk schoon te maken, terwijl glas een rechtstreeks zicht op de cake biedt en klanten aantrekt.

 

Ontwerp van de buitenkant: Het ontwerp van de buitenkant van de displaykoeler moet overeenstemmen met de algemene stijl van de winkel, waarbij ook rekening moet worden gehouden met de praktische bruikbaarheid,zoals deuropeningsmethoden en uitzichtvensterontwerpen.

laatste bedrijfsnieuws over Gids voor het kopen van koekdisplays  1

  • Prestaties en functies

 

Afkoelingseffect: Het koelende effect van de koekkas heeft een directe invloed op de versheid en smaak van de koeken.en andere prestatie-indicatoren.

 

Verlichtingssysteem: Een goed verlichtingssysteem kan het visuele effect van de cake verbeteren.

 

Vochtigheidscontrole: Een goede luchtvochtigheid kan de smaak en het uiterlijk van cakes behouden.

 

Ontdooiingsfunctie: Een automatische ontdooiingsfunctie kan de moeite van handmatig onderhoud verminderen en zorgt voor de langdurige effectiviteit van de displaykoeler.

 

laatste bedrijfsnieuws over Gids voor het kopen van koekdisplays  2

  • Merkenmerk en service na verkoop

 

Merkkeuze: Bekende merken hebben meestal een betere productkwaliteit en een betere after-sales service.

 

Naverkoopservice: Begrijp het beleid van de service na verkoop van het product, zoals de garantieperiode en onderhoudsdiensten.

 

  • Prijs en kosteneffectiviteit

 

Prijsvergelijking: Bij de aankoop kunt u de prijzen van verschillende merken en modellen van koekkastjes vergelijken en er een kiezen met een hoge kosten-efficiëntieverhouding.

 

Vermijd de valstrikken van de lage prijs: Hoewel de prijs een belangrijke overweging is, moet u voorkomen dat u te veel naar lage prijzen streeft en tegelijkertijd de kwaliteit van het product en de dienstverlening na verkoop verwaarloost.

laatste bedrijfsnieuws over Gids voor het kopen van koekdisplays  3

  • Andere overwegingen

 

Energieverbruik: Let op de indicator van het energieverbruik van het product en kies een energiezuinig model om de bedrijfskosten te verlagen.

 

Bescherming van het milieu: Aankoop van producten die voldoen aan de nationale normen voor milieubescherming, wat bijdraagt aan de milieubescherming.

 

Installatie en debugging: Er moet voor worden gezorgd dat de installatie en de debugging van de displaykoelkast door professionals wordt uitgevoerd om de normale werking en levensduur ervan te garanderen.

 

Ten slotte moet bij de aankoop van een koekverkoeling factoren als grootte en capaciteit, materiaal en uiterlijk, prestaties en functies volledig in overweging worden genomen.merk- en naverkoopserviceIk hoop dat deze aankoopgids nuttige referenties kan bieden voor uw aankoopproces.

 

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Commerciële Vertoningsdiepvriezer Leverancier. Copyright © 2014-2024 commercialdisplayfreezer.com . Alle rechten voorbehoudena.