Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer Luchtkoeling? Het directe koelen? Hoe te om de ijskast te kiezen?
Evenementen
Contacteer ons
86-20-86166280
Contact nu

Luchtkoeling? Het directe koelen? Hoe te om de ijskast te kiezen?

2022-12-30

Het laatste nieuws van het bedrijf over Luchtkoeling? Het directe koelen? Hoe te om de ijskast te kiezen?

Luchtkoeling? Het directe koelen? Hoe te om de ijskast te kiezen?

 

      De commerciële ijskasten zijn over het algemeen verdeeld in gekoeld gekoelde lucht - en rechtstreeks -. Aangezien de consumenten over twee termen vaak zeer verward zijn, weet niet het hoe te om de juiste ijskast te kiezen. De inhoud van vandaag zal u het verschil tussen het directe koelen en luchtkoeling vertellen.

 

De recht-gekoelde harder heeft een evaporator, is de grootte van de evaporator redelijke aanpassing volgens de grootte van de harder en de temperatuurvereisten. De het koelen methode koelt het voedsel door natuurlijke convectie van koele lucht.

 

Lucht - de gekoelde ijskast is uitgerust met finned evaporator en buisomloopassemblage. De ventilatormotor geeft op en neer door de lucht in de harder door door de evaporator wordt gekoeld het doel van koeling te bereiken die. Het blaast in koude lucht, zodat absorbeert het geen vochtigheid van het opgeslagen voedsel en veroorzaakt vorst. Zo lucht - gekoelde harder ook wordt genoemd vorst - vrije harder. Het vorst-vrije middel dat er geen vorst op de binnenoppervlakte van de ijskast is, en de oppervlakte van de evaporator zijn nog berijpt, maar er is geen behoefte met de hand te ontdooien.

 

Welk soort ijskast zou ik moeten kiezen?

 

Wegens de verschillende koelingsmethodes, zijn de belangrijkste prestaties van directe koelijskast en luchtkoelingsijskast verschillend.

 

De directe koelijskast verbruikt weinig macht, prijs met geringe geluidssterkte, lage, maar de koelingssnelheid is langzaam, is de temperatuuruniformiteit slecht. De ijskastbehoefte aan het hand ontdooien. De ventilator koelijskast heeft snel bevriezende snelheid, zelfs koelingstemperatuur en automatische het ontdooien functie. Nochtans, zijn de machtsconsumptie, het lawaai en de prijs lichtjes hoger dan dat van directe koelijskasten.

 

https://www.commercialdisplayfreezer.com/sale-26810055-four-glass-door-combination-freezer-cooler-for-beverage-display.html

 

De rechte harder van de drankenvertoning van Green&Health

 

laatste bedrijfsnieuws over Luchtkoeling? Het directe koelen? Hoe te om de ijskast te kiezen?  0

 

      Deze commerciële vertoningskoelkast is perfect voor het opslaan van en het tonen van dranken. Het kenmerkt ventilator het koelen, ontdooit de auto, en een glasdeur voor het gemakkelijke bekijken. De merkcompressor verzekert het betrouwbare koelen, terwijl de self-closing deur uw producten vers houdt. De regelbare planken en LEIDENE verlichting maakt het gemakkelijk om uw producten te organiseren en te vinden, terwijl het microcomputercontrolemechanisme nauwkeurige temperatuurcontrole verzekert. Het kader van de aluminiumlegering is duurzaam en gemakkelijk schoon te maken, en de automatische verdamping van water verhindert ijs en wateropbouw. Wij bieden OEM ook de dienst voor aangepast merk aan.

 

  

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Commerciële Vertoningsdiepvriezer Leverancier. Copyright © 2014-2024 commercialdisplayfreezer.com . Alle rechten voorbehoudena.