Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer Voordelen van snelvriezer
Evenementen
Contacteer ons
86-20-86166280
Contact nu

Voordelen van snelvriezer

2023-09-30

Het laatste nieuws van het bedrijf over Voordelen van snelvriezer

Voordelen van snelvriezer

  • Bij snelvriezende koelopslag wordt bedoeld de snelle bevriezing van levensmiddelen door hun maximale ijskristallenopwekkingszone, wanneer de gemiddelde temperatuur -18 °C bereikt, en de snelle bevriezing.Voedsel in het bevriezingsproces zal zich in een verscheidenheid van veranderingen voordoenDe temperatuur van de vrieskasten is over het algemeen -15 °C ~ -35 °C.

laatste bedrijfsnieuws over Voordelen van snelvriezer  0

  • Het remt de ademhaling, vermindert de consumptie van organische stoffen om de uitstekende smaak en aroma van groenten en fruit te behouden.de versheid van groenten en fruit behouden. remmen de groei en reproductie van ziekteverwekkende bacteriën, beheersen het optreden van bepaalde fysiologische ziekten, verminderen de snelheid van fruitverrotting. remmen de activiteit van bepaalde rijpingsenzymen,de productie van ethyleen remmen, vertragen de rijping en het verouderingsproces, en behouden de hardheid van de vruchten voor een lange tijd, met een lange houdbaarheid.

laatste bedrijfsnieuws over Voordelen van snelvriezer  1

Groene & Gezondheid Koelkamer: -40 ° C ~ + 20 ° C zijn allemaal beschikbaar

De Commissie heeft de Commissie verzocht om een voorstel voor een verordening (EG) van de Raad tot wijziging van Verordening (EG) nr. 1225/2009 tot wijziging van Verordening (EG) nr. 1225/2009 tot wijziging van Verordening (EG) nr. 1225/2009 tot wijziging van Verordening (EG) nr. 1225/2009 tot wijziging van Verordening (EG) nr. 1225/2009 tot wijziging van Verordening (EG) nr. 1225/2009 tot wijziging van Verordening (EG) nr. 1225/2009 tot wijziging van Verordening (EG) nr. 1225/2009 tot wijziging van Verordening (EG) nr. 1225/2009 tot wijziging van Verordening (EG) nr. 1225/2009 tot wijziging van Verordening (EG) nr. 1225/2009 tot wijziging van Verordening (EG) nr. 1225/2009 tot wijziging van Verordening (EG) nr. 1225/2009 tot wijziging van Verordening (EG) nr. 1225/2009 tot wijziging van Verordening (EG) nr. 1225/2009 tot wijziging van Verordening (EG) nr. 1225/2009 tot wijziging van Verordening (EG) nr. 1225/2009 tot wijziging van Verordening (EG) nr. 1225/2009 tot wijziging van Verordening (EG) nr. 1225/2009 tot wijziging van Verordening (EG) nr

 

Snelvriezen heeft de volgende voordelen:

(1) Vermijd dat er grote ijskristallen ontstaan tussen de cellen

(2) Vermindert de watervoorslag van de cel, ontdooien minder sapverlies

(3) Geconcentreerde opgeloste stoffen in celweefsel en voedingsweefsel, colloïde en diverse componenten van de wederzijdse contacttijd wordt aanzienlijk verkort,de concentratie van de schade tot een minimum wordt beperkt.

laatste bedrijfsnieuws over Voordelen van snelvriezer  2

(4) Verlaag de voedingsmiddelen snel tot een temperatuur die lager ligt dan de microbiële groeiactiviteit, wat gunstig is om de groei van micro-organismen en hun biochemische reacties te weerstaan.

(5) Voedselproducten blijven gedurende een korte periode in de vriezer, wat bijdraagt tot een betere benutting van de apparatuur en tot de continuïteit van de productie.

laatste bedrijfsnieuws over Voordelen van snelvriezer  3

  • Na een passende voorbehandeling, door middel van een verscheidenheid aan snelle bevriezing, door verpakking en opslag bij -18 °C -20 °C (algemene voorschriften,verschillende voedingsbehoefte temperatuur verschilt) onder de samenhangende lage temperatuuromstandigheden naar de plaats van consumptie van lage temperatuur producten verzonden, and its greatest advantage is completely low-temperature to preserve the original quality of the food (so that the internal heat of the food or to support the reduction of various chemical activities of the energy, en tegelijkertijd zal zijn).Het grootste voordeel is dat de oorspronkelijke kwaliteit van het voedsel behouden blijft bij lage temperatuur (om de warmte of energie te verminderen om verschillende chemische activiteiten in het voedsel te ondersteunen), om een deel van het vrije water in de cellen te bevriezen en de wateractiviteit te verminderen) zonder gebruik van conserveringsmiddelen en additieven, en tegelijkertijdde voedingswaarde van het levensmiddel wordt maximaal bewaardHet heeft de voordelen van heerlijk, handig, gezond, hygiënisch, voedzaam en betaalbaar (het verschuift de seizoenen, verbetert de waarde van voedsel,De Commissie heeft in haar advies over het voorstel voor een richtlijn van het Europees Parlement en de Raad tot vaststelling van de.

laatste bedrijfsnieuws over Voordelen van snelvriezer  4

  • Over het algemeen is de kwaliteit van snelgevroren voedsel altijd hoger dan die van langzaamgevroren voedsel.en snel bevroren kan goed voorkomen dat de nadelige effecten van de groei van ijskristallen op het bevroren voedsel in het proces van het bevriezen en opslaan, waardoor de smaak en de voedingswaarde van het voedsel worden beïnvloed, en dus geen conserveringsmiddelen en additieven moeten worden toegevoegd.

laatste bedrijfsnieuws over Voordelen van snelvriezer  5

https://www.commercialdisplayfreezer.com/supplier-43309-cold-storage-room

 

Vrieskamer van Green&Health

1. Temperatuurbereik: -40o C ~ + 20o C zijn allemaal beschikbaar
2. Grootte: volgens de vraag van de klant. Capaciteit kan klein zijn tot 10 kubieke meter, groot tot 1000 kubieke meter.
3. functies: vers bewaren, bevriezen, snel bevriezen, brandwerend, explosiewerend, airconditioning zijn allemaal beschikbaar
4. Goede prestaties, laag geluid en hoge betrouwbaarheid
5Wereldberoemde brand koel accessoires, garandeert lange gebruik cyclus.
6De automatische, hoge precisie digitale controller is eenvoudig te bedienen met een hoge efficiëntie...
7De instelbare binnentemperatuur bespaart tot 30% elektriciteit.

8Het is brandwerend volgens GB 8624-1997.

9.Verskillende grootte, verschillende temperatuur voor het houden van verschillende goederen beschikbaar te maken

10.Laad op de verdieping 6KN/m2.


Classificatie


Temperatuur van koelbewaring: 0 °C ~ + 10 °C
Temperatuur in de vriezer: -22 °C ~ 0 °C
Temperatuur van opslag bij snel bevriezen: -40 °C ~-25 °C
De constante temperatuur: op verzoek van de klant
Bewaarplaats van de producten: op verzoek van de afnemer
Condensatie-eenheid: Famous Brand, Copeland
Verdamper: Keweily luchtkoeler.
Isolatiepaneel: PU
Koelmiddel:R404a

 

Green&Health bedrijf is al meer dan tien jaar bezig met commerciële koelapparatuur.zodat u de meest betaalbare prijs kunt gebruiken om de meest bevredigende producten te kopen.https://www.commercialdisplayfreezer.com/

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Commerciële Vertoningsdiepvriezer Leverancier. Copyright © 2014-2024 commercialdisplayfreezer.com . Alle rechten voorbehoudena.